Wednesday, September 20, 2006

Got 20 minutes? Make yourself a scarf

We had a knitting meeting last Saturday, and since I just rushed there after the spinning course, I didn't have much time to really think what I'd make there, neither was there too much time to do it. Just grabbed some balls of yarn I've bought recently, plus a variety of needles, hooks and scissors and off I ran. Nice place for the meeting, this.

Here's another quickie: a rose scarf made of Online Solo 194. Looks even better IRL. I have a couple of crazy ideas to realise of this yarn, so stay tuned.


6 comments:

Dominique said...

does that knitting group gathers regularly ? I am looking for a nice group of knitters, and I live in Leuven !

AnneV said...

Hi! The Brussels knitting group gathers every third Wednesday of each month in Café Passiflore in Ixelles (5 to 7 pm), and lately there have been some extra meetings inbetween.

http://www.resto.be/ware/details.jsp?businessid=8747

http://cafetricot.canalblog.com/

If I've understood correctly, the yarn shop t'Wolwinkeltje also organises some kind of meetings in Leuven - I think they even have some kind of knitting courses in the evening. I visit Leuven every now and then (as you can see, reading this blog), and if the meetings were organised during the weekend, I'd love to participate. Normally I work so late in the evening that Monday-Friday meetings are unfortunately out of question.

PäiviT said...

Onko tuohon huiviin mitään varsinaista ohjetta? En ihan kuvasta tajunnut. Mutta epäilemättä sopiva projekti kokoontumiseen.

Sirpa said...

Kehräämisestä lueskelin vasta nyt, joten kommentoin tänne. Älä toki lopeta, hyvinhän se näyttää etenevän. Lainaukseksi kansanlaulusta: "Älä sinä flikka vielä itke, itke sitten vasta, kun toisella jalalla rukkia poljet ja toisella tuuditat lasta."
Asiathan ovat siis varsin hyvin :). (Hieno sovitus laulusta mm. Takamus-yhtyeen levyllä Huiske (kieroa nimeämistä).)

Anonymous said...

Valitettavasti sun blogisi haamuttaa aivan kauheasti. Ainakin 5 kertaa päivässä.

AnneV said...

PäiviT: ei oo ohjetta, kunhan rupesin runttaaamaan sitä Sooloa toisesta reunasta kasaan ja sidoin kiinni. Toiseen suuntaan palatessa sama juttu, yritin vaan katsoa että puolikkaat osuvat kohdalleen ja nidoin ne sitten yhteen.

Sirpa: jaa että takamuksen huiske? No juu, se pitää ehdottomasti saada levyhyllyyn. Ja kyllä Suomen kansalla on ehtymätön tämä viisausarkisto. Mun henk.koht. suosikki tuolla sananlaskupuolella on naisen elämää kuvaava kiteytys: "Paha miäs, parkuva laps, vuatava pata ja märjät puut." Pese siinä sitten pyykkiä. -- Ja mitä tulee kehräämiseen, niin kyllä mä sitä edelleenkin harrastan. Se on vaan niin toivottoman hidasta jos meinaa saada aikaan edes vähän isompia määriä. Itse asiassa ihan eka tämän kesän kehräyskokeilu on vielä yksinkertaisena lankana, tai siis siihenkin tulee vielä lisää niin kauan kuin sensävyistä villaa riittää. Mä oon aina luullut, että mulla olis lehmän hermot, mutta tässä kehräysharrastuksessa ne kyllä paukahtelee vähän väliä.

Ja Anonymous, mitä tarkoitat? Siis että sulle tulee viestejä päivityksistä? Onko tää alkanut ihan viime aikoina vai jatkunut pitempäänkin? Kas kun mulla ei oo ollut aikaa kehitellä mitään uusia pitkiä juttuja, kun näihin muutamaan edelliseen on tullut kaikenlaisia pyyntöjä (lisää kuva Noro-huivista, lisää neuleohje muutakin kuin hollanniksi...), niin mä oon niitä nyt sitten joutunut päivittämään vähän useammin. Samoin oon ladannut kamerasta kuvia ja laittanut niitä vastaisen varalle Bloggeriin talteen. Mulla on nyt just vieras täällä käymässä, joten omaa aikaa ei kauheesti ole. Ne kuvalatailutkin saattaa antaa jonkin päivitysilmoituksen, vaikka mä sit muutankin postaukset vaan drafteiksi.

Ensi viikosta eteenpäin tilanne toivottavasti paranee edes vähän (sanoo hän ja hipsii tekemään töitä).