Wednesday, December 13, 2006

When the mountainash is in flower (and pigs fly) - Kun pihlaja kukkii (ja lehmät lentää)

Thank you all for those encouraging messages and cards and gifts I've received lately! I'll return to that subject as soon as possible, but I just have to get this off my chest first. The body of the "Mountainash" shawl was finished this afternoon, and now I only need to make the edging. "Only." True to its name, the whole thing will probably be ready "when the mountainash is in flower".
Ihan ekaksi kauniit kiitokset kaikille viestein, kortein ja lahjoin muistaneille! Palaan aiheeseen heti kun vaan siihen tulee tilaisuus (nyt jo vähän paremmin pystyn käveleen portaita, eli tietsikkakin on saatavilla kun vaan jaksan könytä rappuset ylös ja alas). Nyt oli vaan ihan hirvittävä sisäinen tarve näyttää, mitä olen viime aikoina touhuillut. "Pihlaja"-huivin perusmuoto on nyt valmis, enää puuttuu vain reunus. Helppo juttu. Tällä projektilla ei ole mitään takarajaa, todennäköisesti koko vehje on valmis nimensä mukaisesti "kun pihlaja kukkii".

5 comments:

Hiiruska said...

Voi kuinka kaunis huivi!

Anna said...

Oho, vau. Onko tuo se sama murheenkryynihuivi, jonka kanssa Grumperina on taistellut aikapäiviä?

Tsemppiä reunukseen!

katinkontti said...

Nopsasti tuon kyllä teit, niin ohkaisesta langasta vielä. Kyllä on kovin kaunis, tulee varmaan aivan ihanan ilmava kun pingottaa. Tee vaan loppuun asti, ei ole pakko mennä naimisiin ;-) Eikä sitä toisaalta tiedä milloin pihlaja kukkii jos tää antitalvi jatkuu.

zeska said...

Ihana :). Huomasin, että olet jällkeen ihmisten ilmoilla, minua kiinnostaisi edelleen se Vogue Knitting, laittaisitko mulle sähköpostia eeva.saviranta @ gmail .com?

routa said...

kaunis on huivi. kiipeilee varovasti ylös ja alas.