Wednesday, November 14, 2007

Myyrään:

Taas on kamaa kertynyt siihen malliin, että jostain päästä täytyy ruveta luopumaan. Osa näistä on siis ihan uutta tavaraa - mulla kun on tapana ostaa uutuustuotteita tai muuten harvinaisempia tarvikkeita ihan siltä varalta että joku muukin on niistä kiinnostunut. Olen ensi viikon Tampereella, joten voin ottaa kirjat mukaan vaikka Kädentaidot-messuille tai tai voidaan sopia jokin muu vaihtopaikka - postikin tietysti kulkee, ellei tärskyt jostain syystä onnistu (olen Suomessa 17.-25.11.). Niin ja valitan vääristyneitä kuvia, yritin välttää heijastuksia kameraa liikuttelemalla mutten oikein onnistunut.


'Joustavat' minipyöröt vaikkapa sukanneulontaan, paksuus 2,75 mm. Siimaosa tosiaan joustaa vähäsen ja puikko-osalla on pituutta sen verran että näitä on vähän helpompi pidellä kuin ihan mikromittaisia pyöröpuikkoja (puikko n. 7 cm, siima 13 cm, eli kokonaispituus n. 27 cm). Lisäksi siimaosuus on sen verran pehmeä, ettei se estä puikkojen heiluttelua. - Näitä uutuuspuikkoja oli myynnissä Rotterdamin Stitch'N'Bitch-päivän kauppiailla, muualla en ole näitä nähnyt. Hinta on kyllä kieltämättä aika korkea mutta a) mä ainakin tykästyin näillä neulomiseen ja b) hinta on aivan sama jolla ostin nämä itse, eli en vedä välistä. Kahdet puikot jäljellä, hinta 12€/kpl.Samasta tapahtumasta kaksi ruotsalaista kirjaa, Tvåändsstickning ja Smygmaskvirkning + nimenomaan tähän tekniikkaan sopiva alumiininen koukku. Molemmat K. Jönssonin itsensä signeeraamia; mukaan tulee vielä englanninkieliset lisäohjeet. Hinta 25 €/kirja (koukku tulee tuon vasemmanpuolisen kirjan mukana).


Sitten kaksi "käytettyä" kirjaa - todellisuudessa nää on melkein uutta vastaavia. Kotoa alkaa yksinkertaisesti hyllytila loppua eli jotain täytyy tehdä. Näiden hinta 10€/kpl. (lisääkin saattaa tulla myyntiin jos ehdin ratsaamaan kirjahyllyä...mutta kun pakatakin pitäis ja käydä kaverilla kastelemassa kukkia ja töissäkin pitäis kai käydä näyttäytymässä...)
Varaukset hoituu varmaan helpoimmin kommentoimalla suoraan tähän postaukseen.

14 comments:

ullu said...
This comment has been removed by the author.
ullu said...

Anteeksi edellisen kommentin sähellys.

Sitä vain piti sanomani, että ostaisin mielelläni tuollaiset minipyöröt.

Meri said...

Minäkin olisin kiinnostunut ostamaan sulta minipyöröt, en ole tulossa Treen messuille, mutta voisitko laittaa ne postissa ? Maksan 12 + pk tilillesi, vaihdetaanko sp ? kati piste helenius at gmail piste com

särmä said...

Mä voisin haluta tuon alterknitsin kirjahyllyyni. Mulla ois sulle vieläkin ne samettilangat toimittamatta, syntyisköhän niistä jotain diiliä?

Ja jotta asia etenisi kerrankin vähän vauhdikkaammin, laitan sähköpostiosoitteeni tähän.

eli yhteyttä voi ottaa: sariannak ätti suomi24 punkt suomen nettipääte

Dominique said...

I also bought the books by kerstin Jönsson. Did you try the techniques yet ? I fiddled a bit with the twined knitting. Very time consuming, but interesting results !

routa said...

Jönssönit kiinnostaisi minnuu. siis molemmat. sp olis routa ja yahoo ja com noin niinkuin erittäin selvästi sanottuna

routa said...

voi hitsi kun män osoite viärin. olis siis routa ja spynet ja fi . yahoossa ei routa pitäis toimia. sori sekaannus. siis ne jönssönit vieläkin kiinnostais

villasukka said...

SP11 - olenko ihan mettässä jos arvaan että sinä?

juuli said...

Olisko Knitovation vielä vapaa?

routa said...

oliskohan miun postit hukkuneet roskapostikansioon?

Anonymous said...

Hi, this is not so related to your page, but it is the site you asked me 1 month ago about the abs diet. I tried it, worked well. Well here is the site

juuli said...

Huhuu?
Olen vielä kiinnostunut - annapa kuulua itsestäsi kun karistat joulukuusen neulaset hartioiltasi... Hauskaa ja antoisaa uutta vuotta!

SaRi said...

Interesting books.

Anonymous said...

olenko mä nyt ollenkaan oikeilla sivuilla..? Onko AnneV muuttanut muualle? -en saa tätä liikkeelle kuin anonyymina, sorry..