Wednesday, July 13, 2005

Help, this knitting blog has been abducted by cross stitch projects - Apua, tämä neuleblogi on kaapattu ja muuttunut ristipistoblogiksi!

How did this happen? I never liked cross stitches, so I must have fallen under a spell or something. Remember the story about Goldilocks and three bears, where things were either too big or too small or...

Kuinkas tässä näin kävi? En oo koskaan tykännyt ristipistoilusta, joten tässä täytyy olla takana noituutta tai jotain muuta omituista. Muistattekos sadun Kultakutrista ja kolmesta karhusta, jossa esineet oli aina liian suuria tai liian pieniä?

This cross stitch project was far too small - tämä ristipistotyö oli aivan liian pieni:

and this was far too big - ja tämä aivan liian suuri
but this one was just the right size - mutta tämä oli juuri sopiva

4 comments:

Tuulia said...

jos suhdanteet jatkuu, niin kaypas kurkistaan myos tata:
http://pistotristiin.blogspot.com :)

AnneV said...

Älä hullua yllytä! Ei vaan, eihän pistoilu ole ollenkaan mun alaa. Kunhan saan vielä tän yhen työn valmiiksi, niin sitten lopetan. Tai jos vielä yksi... Ai juu, ja se yks on kans kesken.

Mutta mikä ihmeen mielenhäiriö iski tuon jättikokoisen auringonkukkatyön kanssa? Luulenko edes saavani sitä ikinä valmiiksi? Ja jos saan, mistä sille löytyy muka kehykset? Työn koko on näppärät 25x118 senttiä. Joo ja kyllä mä tiedän, ettei siinä mallipohjassa ole läheskään joka ruudussa pistoja, mutta jos olis ja jos pistelis tuommoiset 100 pistoa päivässä (mikä sekin on yltiöoptimistinen arvio), niin eihän tän tekemiseen menis kahtakaan vuotta (!)

Kati E said...

Toi suorakaiteen muotoinen iso työ on ainakin parissa paikassa näkynyt seinälle laitettuna sellasilla, mikskä hitossa niitä sanotaan, siis sellaset tangot kumpaankin päähän...

Kato täältä: http://www.margaretha.net/butik/default.asp? sieltä tarvikkeet ja ripustimet.

AnneV said...

Kiitos kiitos. Ostaiskohan jo tangon varastoon siltä varalta, että tää valmistuukin ihan yllättäen? Hehe.

Muuten, löysin ennen lomallelähtöä paljonkin uusia ritsipitsoja, mm. jonkinlaisen kenkulimallin. Täsä:

http://www.craftdirect.co.nz/product_info.php?cPath=13_36&products_id=29279

Kati, muuten, yritän tänään ehtiä tuikata tänne vielä vähän vaaleanpunaisia kuvia. Nyt täytyy vaan lähteä kuskaamaan äitimuoria kauppaan, ja sit taas huomenna lähetään itte pitemmälle reissulle eikä mulla oo vaatteita kattottuna ja mikä pahinta: ei oo mitään käsityötä, jota vois tehdä kolme seuraavaa päivää. Mutta yks on varmaa: lankakauppaan ei ole asiaa!