Wednesday, April 05, 2006

Bought a couple of new buttons for my old storytelling jacket. (What manufacturer in their right mind would make beaver buttons?)
Vanhaan tarinatakkiin vähän uutta elämää. (Suvaitsen epäillä, että majavanappien tekeminen olisi valmistajalle mikään kultakaivos.)


Then I happened to bump into Mona who was looking for a pattern for
Mr Bean's teddybear. This little fellow is also knitted.Mulle käy reissussa usein niin, että jään suustani kiinni, niin nytkin. Mona oli etsimässä Mr Beanin nallekarhun ohjetta, ja ennen kuin huomasinkaan, mut oli palkattu mukaan etsintäpartioon... ja sen jälkeen melkein neulomaankin. Kattotaan taas mistä itteni kohta löydän.


Now it's getting a bit scary. This rug was felted to a form - I have the other parts in my camera but haven't built a panorama picture of them yet.


Pöö! Muotoonhuovutettu matto oli vähän pelottavakin. Kamerassa on koko komeus useassa osassa kuvattuna, en vaan ole vielä rakentanut niistä panoraamakuvaa.


Bring your own lunch.

Mustin murkina mukana.

And when I finally got back home late on Sunday night, this is the sight waiting for me. Apparently my neighbours are moving out - at least they've carried a lot of stuff out of their flat. This huge bunny is tucked under my stairs.


Tulin kotiin myöhään sunnuntai-iltana ja meinasin revetä nähdessäni tämän pikkukaverin rappukäytävässä. Naapurit on ilmeisesti muuttamassa pois (juu, ne seitsemän kissan omistajat) ja olivat ladanneet viikonlopun aikana koko rappukäytävän täyteen roinaa. Tämä pupu tai mikälie oli tungettu mun kämppään johtavien rappusten alle. Joo, tuo kuvassa viistossa näkyvä puuosa on meille johtavat portaat - niin että taas ymmärrätte paremmin mun muuttohaluttomuutta. Hyvä kun päivittäin selviän kunnialla rappuset ylös ja alas, saati sitten että kantaisin astioita tai muuttolaatikoita tai sohvaa tai pesukonetta noissa portaissa.

2 comments:

Sophie said...

Oh, I love the dress with the fringey décolleté!! Hail hail to our valliant wool-trotter again - I'll look forward for more pics!! Super-cute buttons, btw.

Anonymous said...

Hep!

Mulla on Mr.Beanin Teddyn ohje, ininglis, paperilla. Tuli yhden videon mukana vuosia sitten. Tai siis tuon ohjeen takia halusin sen videon. Londoosta.

tippi