Monday, April 03, 2006

I'm gonna beg, steal or borrow - Mä varkain vien taikka lainaan / jos onneen tarvitaan

This is where I was - Täällä oltiin.This is what I brought back (or actually, here's some of it). And how did I get them? Well, read today's title. - Nämä (ja vähän muuta) tarttui sieltä mukaan. Hankkimistavoissa viittaan otsikkoon.And although I'm not going to show you everything in detail, let's have a closer look at some of this stuff.


Ikä ja terveys siinä menisi, jos tarkasteltaisiin kaikkea ihan yksityiskohtaisesti, mutta tässä on tärkeä kuva jollekulle. Mutta kotona kun avasin muovipussukat ja katsoin näitä tarkemmin, niin ei nää ehkä sittenkään ole aitoa sarvea. Mutta miksi niitä sitten semmoisina mainostettin? En tiä, ehkä nää sittenkin on. Poltanko yhden kokeeksi? Ovat vähän pienempiä kuin se mainittu 4 senttiä. Mitäs tehdään?But this thingy is great! Yes, I know there are tables which contain the same information, but this addresses directly the little geek inside of me. You just turn the wheel, choose your shoe size and you'll see directly how many stitches and centimetres are needed. Whee!

Taas löytyi uusi härveli. Joojoo, onhan nämä samat tiedot sukkataulukoissakin, mutta kyllä pieni insirööri sisälläni ilahtuu, kun pyörylää kääntämällä tämä kompuutteri kertoo heti tarvittavat silmukkamäärät ja sentit ja jopa nilkkakavennukset. Hihii.I think I'm coming down with something. Luckily the remedy is close at hand. Took the first dose on Saturday - 29 to go.

Oijoi, on vähän heikko olo, taitaa olla tauti tulossa. Onneksi lääke - tai ainakin resepti on jo valmiina. Ekan annoksen otin jo lauantaina, 29 on vielä jäljellä.

9 comments:

nanna said...

Ahaa, siis sellainen kaupunki:) Saiskos kuvia niistä muistakin ostoksista (ei kai se kaikki nyt pelkkää palkintotavaraa ollut???) sekä kts myös siitä lääkkeestä;-)

Helminalle said...

Heh, viimeisestä kuvasta tuli mullekin vähän "heikottava olo". Onkohan se tarttuvaa - lääke on kyllä oiva :), ei siellä olis yhtään ylimääräistä?
(melkein kade)

Stricker said...

No mä jo vähän ajattelinkin, että missäs sitä nyt on taas oltu reissuamassa, kun ei ole päivitelty :-). Oioi, mäkin haluun tuollasen kompassin! Ai, nehän oli siellä messut, olin ainakin lukevinani jostain blogista.
Tuollaisen reseptin voisin ottaa myös ... hmm, jos sen saisi vaikka pelkillä Gaboreilla vielä käyttää ja Krankenkassen piikkiin :-)

KirsiÄr said...

Onko mun visioonissa jotain vikaa, vai onko kuvan Opal-kerä oikeasti tuollainen tästä-sukat-barbille-kokoinen?

Mä taidan mennä työterveyteen kinuamaan tuollaista antidoottia kans. Sanon että on uusinta uutta Keski-Juuroopassa.

Terhi said...

Napit näyttävät aivan täydellisiltä! Jee! Älä ihmeessä tuikkaa tuleen, kyllä ne mulle käyvät, olivat sitten sarvea tai ei. :-D Pistän sulle kohta postia Yahoo-osoitteeseesi.

Kati E said...

Hmph. Mä en edes huomannut tuota Kirsin babrie-keräksi ehdottamaa kerää, piti mennä katsomaan uudestaan... :DDDD

Hannaliini said...

Vähän hieno tollanen sukkakompassi! Haluu kanssa...

AnneV said...

Juuh, Opal-kerä oli ihan minikokoinen, täältä voi käydä kurkkimassa miten se suhteutuu normaalikokoiseen Opal-kerään: http://attimania.blogg.de/

Stricker, huomasin ittekin vasta jälkikäteen, että reseptikuva on hirveen suttuinen, mutta siinähän on maininta, kuka kattaa lääkkeestä aiheutuvat kustannukset. Ei suinkaan sairaskassa vaan...

Ja se mun kenkä ei varmaan nostata mitään isompia intohimoja, se oli vähän semmoinen sporttilenkkari - aattelin että messuilla pitää jaksaa tarpoa pitkään. Katotaan, jos viittin heittää kuvan seuraavaan postaukseen.

Annelie said...

I've just stumbled in on your blog and haven't had that much time to check it out yet but what I've seen this far is very nice.
That "socken-kompass" of yours seems to be a very handy thing, where did you get that?