Monday, November 13, 2006

Pikakelauksella eteenpäin

Yritän tässä päästä ajan tasalle kertomuksissani. Lontoon messuilta vielä muutama kuva. Miten olis tämmöinen autoilevalle neulojatytölle sopiva pirssi?
Omat neulomukset on tilapäisesti jäissä. Selkä/hartiat kiukuttelee ja tietysti nyt just huonoimpaan aikaan kun pitäis olla niin maan perusteellisen vetreässä kunnossa. Laitoin oma-aloitteisesti neuleet telakalle ja tilasin fysioterapeutilta kuntokuurin. Tai älkää kertoko sille; oon mä vähän silti neulonut. Jotain sijaistoimintoja keksiäkseni on taas väripata porissut. Ja neulekirjat on järjestetty pariinkin kertaan. Niin ja lankakaapissa tehty arkeologisia kaivauksia. Mikähän siinäkin on, että jos jotain tiettyä lankaa lähtee hakemaan, niin sitä ei löydy, mutta sen sijaan noin kahtakymmentä muuta joita himottais rupea neulomaan. Istu siinä sitten ja läpsi itseäsi sormille. Valkoista lankaakaan ei sentään määrättömästi riitä värjättäväksi, ja kun täälläkin jo ilmat on viilenneet, ei terassillakaan voi touhuilla värijauheiden kanssa, ei ainakaan pitkiä aikoja kerrallaan. Jaa että mikset värjää sisätiloissa? You haven't seen Anne in action - täällä olis kaikki paikat kirjavina jos sen tekisin. Täytyy siis edelleen keksiä itselleen muita aktiviteettejä ja harhautuksia, ettei tulis liikaa langat mieleen.Toissapäivänä käytiin pitkästä aikaa Kölnissä. Virhe. Virrrhe! Samaan aikaan kuin Belgiassa vietetään ensimmäisen maailmansodan päättymisen muistopäivää ja tunnelma on harras koko maassa, niin Kölnissä avataan karnevaalikausi. En ole tuommoista tungosta, älämölöä ja sotkua nähnyt pitkään aikaan. Se oli kuin suomalainen vappu, juhannus ja jääkiekon MM-juhlat yhdistettynä. En oikein uskaltanut edes kameraa kaivaa esiin siinä pelossa, että joku tuuppaa mut nurin, kaataa olutta kameran päälle tai muuten vaan sabotoi niitä mahtavia taidekuvia, joita yleensä otan. Tässä nyt siis muutama vauhdissa napattu otos. (ja mental note itselle: ei *ikinä* enää tuollaisena päivänä Kölniin, tai sitten täytyy pysyä tiukasti kaupungin toisella puolella).

3 comments:

eusu said...

Ihana auto:))

Mä näin noin puoli vuotta isitten unta, että huovutin autoja...

nanna said...

Höö. Nyt lähtee kyllä Yaris vaihtoon ja Maranellon punaista hommataan tilalle. Toivottavasti se ei ole huopuvasta langasta, voi muuten talvikeleillä kutistua koko kärri!!!

Aika kamalilta näyttää karnevaalit, suoraan sanottuna! Toivottavasti sielä jostain loppujen lopuksi löytyi ruokaa ja juomaa. Ja ihania vilmakuvia taas kerran. Mitenkähän tuollaisen vilman saisi?

Maddaleena said...

Sain kirjeen, kiitos puikoista.
Yhteystiedot puuttuivat, mihin lähetän maksun?

Maddaleena