Wednesday, February 21, 2007

Where should we start - Äiti, mitä mä tekisin?

I've been approached by someone who will do a tour of Europe and was looking for interesting places and fairs and shops - and just to clarify, they were supposed to be textile-related. I just thought that some other people might find something interesting here as well.

Let's start by something I really wanted to see myself but after a lot of thinking, I decided to give it a miss. There would have been a show opening in Norway last weekend:

Norway knits
European Textile Network this has also been mentioned before, but let's keep on the list anyway
Global craft fair list, although not complete, of course
What's on in Belgium
Selvedge magazine / Events

Wolle & Design
Textile week on Jersey
Textile Showcase / Jersey
Wonderwool Wales
Wonderwool Wales
Organic Woolies
Artis-Anne
Woolfest

Minua on hiljattain lähestytty erään ulkoeurooppalaisen toimesta. Hän etsi mielenkiintoisia tekstiiliaiheisia tapahtumia, messuja ja kauppoja rapakon tältä puolen, ja kun nyt kerran niitä rupesin listaamaan, niin laitetaan ne nyt saman tien tänne blogiinkin. Mun ongelma ei ole suinkaan löytää niitä tapahtumia, vaan pikemminkin se, miten keksin syitä pysyä poissa kaiken maailman kissanristiäisistä. Kuulostaa ehkä kahelilta, mutta paras ja tehokkain perustelu on ollut ilmastonmuutos. Viime viikonloppuna olis ollut Norjassa tosi mielenkiintoiselta vaikuttaneen näyttelyn avajaiset, ja mä pähkin pitkään sinne lähtemistä. Ei se mitään, jos reissu olis ollut vähän hankala lentojensa puolesta, ja mitä siitä jos oli vähän kallis, rahaa se vaan on, nipistetään sitten vaikka ruokamenoissa... mutta lopulta huono omatunto huuteli sen verran etten ostanut lippuja. Jospa muutenkin yrittäis vähentää tätä turhan langan ostamista ja koohottamista paikasta toiseen (kauankohan yritys kestää).

1 comment:

KK said...

Nyt en ymmärtänyt - onko olemassa turhaa lankaa?;)