Friday, April 01, 2005

Do you know what day it is?


(and please don't say doomsday.)

6 comments:

Textile Tach said...

Wow - now I don't feel so bad. I will point my husband in your direction.... ;-)

KirsiÄr said...

Tässä pieni vaihtari toisen käsityöhaaran puolelta: http://www.store.yahoo.com/mallerypressllc/stash.html
Mun suosikki on Carol from Saginawin nerokas niksipirkkahenkinen oivallus.

Anonymous said...

Onko sulla oma huone langoille ;)

t:Leena

AnneV said...

I'm curious to hear what happens to your husband. Will he be speechless or will he be able to see your stash in a totally new light, as has happened to some of the men who've visited this blog. I've said it earlier and I'll say it again: knitting sisters, you're welcome to use me as a warning example.

Hiihaa, hienosti sävytettyjä varastoja! Mulla on olkkarissa sellainen molemmilta puolilta avoin kirjahyllyviritelmä (tai välikkö, mikä vaan), jota aina välillä katselen himoitsevasti. Siihen kun pläjäyttäisi lankansa sävy sävyyn järjestettynä, niin avot! Mutta mihin mä sit laittaisin yks tai kaks neulekirjaani?

Ei oo omaa lankahuonetta, valitettavasti. Alakerran asunto olis tällä hetkellä tyhjänä (sama vuokraisäntä omistaa useamman asunnon tässä rakennuksessa) ja muutto on kieltämättä käynyt mielessä. Asuintila noin tuplaantuisi, vuokra tietysti nousis kanssa. Mutku mä vihaan muuttamista! Ja niin paljon kamaa kun olen blogissa esitellytkin, se ei ehkä siltikään anna oikeaa kuvaa todellisuudesta. Niin että jos mä joskus pyydän teitä muuttoavuksi, niin kannattaa ehkä etsiä jotain muuta touhua samaan ajankohtaan...

Terde said...

Succè Tweedista ei taida muodostua muuta kuin pari babyneuletta, jos niikseen tulee ;-)Lanka ei oikein innosta ohuutensa vuoksi tekemään mitään itselle!

Heitin sulle muuten haasteen takaisin ja kuvasin muinaislankojani, paljon ei löytynyt mut jotain kuitenkin. Käy katsomassa www.terde.net
-Terde ;D

Katja said...

Ja minä luulin että minulla on paljon lankaa... Impressive!