Sunday, April 17, 2005

Greetings from the flower show in Ghent


More piccies!

3 comments:

Anonymous said...

Oih,
Kukkia noin kamalan paljon,
väriterapiaa :)

Leena

Sanni said...

Sie se käyt kaikissa jännissä paikoissa. Eipä oo tuommosia istutuksia näytillä täällä landella! Aikas kiva pinkki sävyinen näkymä. Mie kasvatanki tommosen lohikärmeksen tänä kesänä. Heh heh joo...

AnneV said...

Sanni sanoo ihan kuin yks mun kaverini sanoo alahuuli väpättäen: "Teillä on siellä aina kaikkea kivaa." No juu, ihan joka paikkaan ei edes ennätä. Kalenteri on taas buukattu moneksi viikoksi eteenpäin.

Tihihii, voi kun voiskin vaan tuupata kärmeksensiemeniä purkkiin ja sit vaan oottais että sieltä alkaa puskea näkyviin pientä siiventynkää ja torahammasta ja suomukylkeä!

Ja kyllävain, väriterapiaa siinä todellakin sai, jos vaan silmät kesti katsella. Lyövät vaan luun kurkkuun heti kättelyssä, kun vastassa on jäähallillinen atsaleoja. Kävelypolku risteilee messuhallista toiseen, ja näytillä on sitten leikkokukkien parhaimmistoa, kukka-asetelmia, kierrätysideoita, tulevaisuuden puutarha... ja vaikka mitä. Neljä ja puoli tuntia meni tuolla tarpoessa ja kieltämättä viimeiset hallit otti aika koville. Mutku näyttely on vain viiden vuoden välein, niin pakkohan sinne on mennä.