Thursday, August 03, 2006

Kesäloman kuvia

Tältä lomalta ei kauheesti kertynyt kuvia - tai miten sen nyt ottaa, ihmeesti kamerasta löytyi kuvia lankakasoista, mutta ketä ne nyt kiinnostaa ;-)

Laitetaan nyt edes muutama näytille. Lisää tulee kunhan saan plärättyä muistikortteja.

Taidekeskus Salmelan suklaakakku, vai onkohan tämä ennemminkin luokiteltavissa mutakakuksi?Eräät tahot ovat esittäneet epäilyjä, etten olisi ollut raveissa. Olinpas, olinpas, mutten kyllä voittanut yhtään mitään.Verlan tehdaskierros oli hyvin opastettu.


Tässä ei vissiin ihan ole taivas rastaanrinnalla? Harmi ettei silloin ollut digikameraa kun sellainen ilmiö osui kohdalle.
Ja sitten pari kuvaa kesän päätähdestä. Wilma-ressukka ei tosiaan osaa keksiä itselleen tekemistä mökillä, joten sitä piti vähän aktivoida. Sain ongella pikkuruisen särjen, joka laitettiin pesuvatiin hyvin matalaan veteen ja sitten testattiin Viltsun reaktioita. Pari kertaa se nappasi kalaa (kynnettömällä) tassulla, mutta heti kun tassuun osui vettä, saalistusinto laantui hyvin nopeasti. Harmi etten saanut kuvaa siitä tilanteesta, kun Viltsu varmuuden vuoksi haisteli käpäläänsä, josko siihen olisi vahingossa tarttunut kala. Meidän ensimmäisen kissan lempipuuhaa oli pyydystää pikkukaloja pesuvadista, mutta Viltsu ei oikein haltsaa tekniikkaa. Muutenkin se taitaa olla enemmänkin city-kissa; heti kun päästiin mökille, se oli ensimmäisenä oven takana maukumassa ja vaatimassa sisäänpääsyä. "Aah, sänky. Taidan ottaa nokoset." Kaupungissa se kyllä pyydystää hiiriä ja myyriä, maaseudulla sekä into että taidot hukkuu täysin.

Mami, auta. Mua pelottaa ja paleltaa.


Minähän sanoin, että sen teki Viutilo Oy.


Mummuvainaan rukki, jonka mummu on kuulemma aikoinaan luvannut siskolle. Miksi se on silti päätynyt minun säilytettäväkseni? Kuvauspaikka: kotiseutumuseon laajennusosa, eli mun mökki.

4 comments:

Cairbre said...

Ihana paita sulla päällä :)

Villasatu said...

Hassu kissa, hih :-)

AnneV said...

Mun paita..? MUN paita??? mä en tässä blogissa esiinny muuta kuin paidattomana. Siis tuo sininen raidallinen? Se on äiskän siskon neuloma takki aikalailla tasan 30 vuoden takaa. Ei mahtunut silloin tädille, joten se antoi sen siskolleen ja äiti sitä sitten pitää mökkivaatteena. Ei mee tuuli läpi.

Johanna K said...

Ootko sä sitten tuolla toin voittajaravurin kärryissä kyytiläisenä...? :-D

Mitenkäs Vilma jakselee nyt kaupungissa? Meillä on Eetu viettänyt just ekan kaupunkiyön kahteen kuukauteen. Vähän on veto pois kaverilla. Kuten muillakin.