Thursday, October 26, 2006

And the Oscar goes to...Onneksi olkoon, arvonta on nyt suoritettu (tai pikemminkin nyt ehdin julistaa sen tulokset). Hauskaa oli niin juttuja lukiessa kuin lappusia eri kategorioihin jakaessakin. Tulostin vastaukset useampaan kertaan että sain tarpeeksi vertailumateriaalia, leikkelin nimilaput samankokoisiksi, jaoin ne eri kippoihin kategorioittain, joita olivat mm. "tästä tunnistan itseni", "pieleen meni, mutta hauska kuulla", ja sitten lopuksi pläjäytin kaikki lippuset samaan kulhoon ja sohotin sitä hiustenkuivaajalla. Sieltä lappuset lensi iloisesti ympäriinsä, ja viimeisenä kulhoon jäänyt sai sitkeyspalkinnon. Sitkeyttä tarvittiin myös lappusten keräämisessä lattialta ja minne ne nyt lensivätkin. Niin että taas on koti järjestyksessä, kuten eräässä vastauksessa veikkailtiin.

No niin, tästä löpinästä puuttuu enää kyyneleet ja kaikkien mahdollisten tahojen kiittäminen.

Voittajia ovat siis Anonymous/Tuula, Krumis, Pirkko, Tarja ja TiinaV. Lähettäkääpäs osoitteenne tuolla oikeassa marginaalissa näkyvään sähkikseen pliis, niin tää laittaa teille tulemaan pikkuisen paketin. Samaan syssyyn täytyy kyllä mainita, että yahoomeilin kanssa on viime aikoina ollut vähän ongelmia, mutta jos ei rupea linjat aukeamaan, niin keksitään sitten muita viestimiskeinoja.

Ja nyt vaan kynttilät sammuksiin, juhlat on juhlittu. Kiitokset osallistumisesta, oli kiva taas nähdä uusiakin nimiä kommentoimassa.

1 comment:

TiinaV said...

Ei voi olla totta! KIITOS! Miulla on aina niin huono tuuri... No, joka tapauksessa kiitän äitiä, isää, perheen edesmennyttä koiraa jne. :D