Sunday, October 01, 2006

Minä olen Taide, osa II - L'Art, c'est moi II

Vierasta viihdytän täällä edelleen, joten käsityöt ei ole edenneet mitenkään jättiaskelin. Vähän olen kehrännyt, vähän virkannut, vähän tehnyt puutöitä. Kuvia tulee, kunhan saan kameran muistikortille raivattua tilaa. Sitä tarkoitusta varten kaivelin sieltä näkyviin joitakin vanhoja kuvia taidenäyttelyistä, joissa kävin kesällä. Työpaikalla on useita pysyviä teoksia esillä, osa taas vaihtuu ennen kuin niitä ehtii edes tutkia tarkemmin, ja joistakin mä en ole ollenkaan edes varma, että niitä on tarkoitettu yleisön nähtäviksi. Saatte nyt ihan itse tutkailla näitä kuvia ja kertoa sitten, minkä niistä kelpuuttaisitte kotianne sulostuttamaan.

I've been entertaining my guest, so none of the "big" projects have made any significant progress. I've spun some yarn, done some crocheting plus some woodworks(!). Will show you details of those once I've cleared some memory cards of my camera. So far I've only done some reorganising and found a couple of photos of pieces of art - some of them were taken during my summer holiday when I visited some art exhibitions; some show the creations which hang on the walls of my working place. Feel free to guess which are 'official' pieces of art and which ones you'd like to hang on your walls.
4 comments:

Krista said...

Heh! Meillä on jo samankaltaista taidetta kotona. Ylimpien kaltaisia 5 Vee tekee päiväkodissa, keskeneräisiä neuleita meillä on jokapaikassa, myös siis taulujen edessä. Alin olis kyllä sellainen, jonka kaltaisen saattaisin seinälleni laittaa...väri on vain väärä muuhun sisustukseen. TOSIN eihän taiteen pidäkään sopia sisustukseen vaan korkeintaan toisin päin. ;o)

juuli said...

Ehkä sen liilan ja sinisen lankakasan tuosta puolivälistä.
Siis milloin sä ehdit tehdä työtä? Tuli vain mieleen...

Ziina said...

nooo? vyyhtiteline heti esiin:)

AnneV said...

Krista: päiväkoti mullekin tuli mieleen tuolla käytävillä kulkiessa, varsinkin toi perhosapplikaatio on kuin suoraan jostain touhupeppujen päiväunihuoneesta.

Juuli: siis kuinka päin? Koska mä ehdin tehdä ansiotyötä vai käsitöitä? Kyllähän ihan töissätöissä kuluu aikaa kymmenisen tuntia päivässä, eli ei siinä sitten käsitöitä ehdi harrastaa niin paljon kuin haluais. Ihan puolitosissani olen viime aikoina harkinnut, että pitäis hakea puolipäivätöitä.

Ziina: Joops, kun saan ensin yhdet kehräämäni langat kerrattua, niin viritän ne sitten vyyhdinpuille ja esittelen koko hökötyksen kerralla.