Sunday, October 22, 2006

Sana on vapaa (ja arvonta tulossa) - Vent your spleen (there will be a prize draw later on)

Tämä blogi täyttää kohta kaksi vuotta. Ostin digikameran ja tietsikan syksyllä 2004, ja siitä lähtien on molempiin tallentunut kaikenlaista töönää. Tiedän, että jotkut teistä ovat seuranneet seikkailujani ihan alusta asti, osa taas piipahtaa täällä ihan lyhyesti etsimässä vaikkapa puolijoukkuetelttaa (kyllä, se on edelleen yksi suosituimmista hakusanoista, joilla tänne päädytään.) Aika paljon neulovista lukijoistani olen tavannutkin, mutten suinkaan kaikkia.

Rupesi vaan tässä kiinnostamaan, minkälaisen mielikuvan olette minusta saaneet, siis minkälainen ihminen tätä blogia teidän mielestänne pitää? Sana on vapaa, ei tarvitse kaunistella; tästä tulee paljon mielenkiintoisempaa kun ei tarvitse varoa sanojaan. Anonyymikommenttejakin saa jättää jos nyt välttämättä joku haluaa, mutta ottakaa sitten huomioon että jos satutte voittamaan arvonnassa, mä tarvitsen ainakin silloin yhteystietonne - kiäh kiäh.

Vastausaika päättyy sunnuntaina 22.10. klo 23.59 ja postittelen pikkupalkinnot kun tulen Suomeen sitä seuraavana viikonloppuna.

Toki tässä välissäkin tulee uusia postauksia blogiin, mutta pidän tätä palautejuttua ylimmäisenä niin kauan kuin asia on ajankohtainen. Jos siis etsit jotain muuta lukemista, skrollaa alaspäin.


This blog has been alive for almost two years now. I bought myself a digital camera and a laptop in the autumn of 2004, and you wouldn't believe the amount of information they have collected ever since. Now I would like to hear from you, dear visitor, whether you're a keen reader or just happened to land here by chance: what kind of impression do you have of me, on the basis of this blog? What kind of a person am I? There's no need to be polite and - I appreciate honesty - and besides, it'll be much more interesting if you tell us what you really think. - There has been some discussion in a couple of Finnish knitting blogs about the impressions we make and how wrong they can be, yet created so quickly. That's what sparked this idea.

There will be a prize draw amongst all the commentators. Although I prefer signed comments, you are allowed to leave an anonymous one as well. But if you happen to win in the draw, I'll need your name and address - har-har!

The cut-off time is on Sunday 22 October at midnight, and I'll try to post some small parcels right after that, although some slight delays might occurr since I'll be travelling...again.

I will add new messages, of course, but I'll keep this one on the top as long as the 'competition' is open. If you're looking for recent entries, please just scroll down.

78 comments:

Pirkko said...

Puhelias, kekseliäs, uskalias, työteliäs, viitseliäs, avulias ... apua, nyt loppuu adjektiivit ;)

Johanna said...

Valitettavasti en osaa sanoa oikein mitään kun en ole niin aktiivisesti blogiasi vielä seurannut.

Sia said...

Idearikas, luova, taiteellinen, kokeiluhalukas, aikaansaava... blogiasi on kiva seurata. Onnea kaksivuotiaalle!

Hanna said...

Blogin kirjoittaja on selvästikin ennakkoluuloton, kokeileva, aikaansa seuraava ja monipuolisesti maailmaa tarkkaileva naisihminen.

Tainuli said...

Olet hyvin kansainvälinen ja salaperäinen. Kerrot matkoistasi, mutta kuitenkaan et paljasta kovin paljon itsestäsi. Olen usein miettinyt, minkä näköinen ja ikäinen sinä voisit olla, mutta en todellakaan osaa arvuutella. Tuot blogillasi mukavan keskieurooppalaisen tuulahduksen meille tänne Suomeen.

Riikka said...

Aikalailla samoja mielipiteitä kun edellisillä. Salaperäinen, kekseliäs ja kansainvälinen persoona. Tykkäät matkustella ja oletkin käynyt jo aika monessa maassa.

kik said...

Kenkähullu lankahamsteri, reissuliisa, joka ottaa mielenkiintoisia kuvia kaikkialta Euroopasta. Kolunnut kaikki pohjoisen pallonpuoliskon lankakaupat ( myös sen vihon viimeisen takahuoneen lankapiilon).
RAKASTAA KISSOJA.

Lankakomero said...

Hyvin koulutettu, hyväpalkkainen, itsenäinen, naimaton, kissaihminen, tyylikäs, kansainvälinen, yli 30 mutta alle 40-vuotias, helposti uusista asioista innostuva, analyyttinen, muistaa pitää kameran aina mukana ja myös käyttää sitä.

sirpale said...

Eurooppaa paljon kierrellyt, n.35-vuotias, ihan hyvä palkkainen kissoista ja hevosista pitävä. Idearikas ja helposti uusista asioista innostuva ja huumorintajuinen, silmät auki pitävä. Hieman salaperäinen en tiedä oletko saanut jotain käsitöitä valmiiksi vai ovatko käsityöt jäänneet suunnitteluasteelle.

Anne said...

Luova, aktiivinen, helposti innostuva, kokeilunhaluinen, taitava.

villasukka said...

Varmaan suht saman ikäinen kuin minä, aktiivinen, paljon matkusteleva, innostuva ja innostuttava, pirteä ja iloinen

Minna said...

Energinen, luova, avoimin silmin maailmaa katseleva ihminen.

Ja sun koti on vuorattu langalla! ;-)

Jepy said...

Aktiivinen käsityöihminen ja veikkaan vielä, että olet kissaihmisiä :o)

Masu said...

Pirtsakka ja energinen!

TiinaV said...

Sisäisen kauneuden sijaan keskityn ulkoisiin asioihin. Arvaan, että olet yli kolmekymppinen, vaaleantummat ei- ihan-olkapäille-yltävät hiukset, pituutta 170. Huomaatko, yritän tehdä sinusta väkisin blondia! :)

Vanilla said...

Täysin itse luotu mielikuva: About 35+ -vuotias nainen, töissä hyvinpalkatussa ja arvostetussa virassa, ehkä jopa jotenkin EU:hun liittyvässä paikassa (Brysselistä kerta kyse). Tyylikäs ja huoliteltu.

laurakoo said...

Hulvaton täti Monica, joka ei jaksa olla turhan tarkka pikku asioista. Ehtymätön ideavarasto, muttei aina aikaa toteuttaa kaikkia visioita. Ei viihdy pitkiä aikoja laakereillaan.

Tää on nyt vähän epistä, kun oon tavannut sut livenä... Mut vaikutelma ei pettänyt kovastikaan.

Tarja said...

Utelias oppimaan uutta, avulias, antelias, innostunut kokeilija ja sellainen, joka ei mene aina siitä yli, mistä aita on matalin.

Ulkonäköseikat jätän muiden arvuuteltaviksi, kun oon tavannut livenä, nyt en edes muista, millaiseksi kuvittelin sinut sitä ennen.

prinsessan said...

Sattumalta eksyin blogiisi mutta kiinnostuin heti.. taidanpas laittaa sinutkin suosikkeihini..jospa vaikka tutustuihin sinuun :)

Sari said...

Matkustamisesta pitävä, kielitaitoinen, huumorintajuinen, kissaihminen.

Stricker said...

Mehän ollaan vasta melkein tavattu, joten arvioiminen on tosi hankalaa :-). Mielettömän luova, idearikas, aikaansaava, kokeilunhaluinen, taitava, taiteilija, reissaava, iloinen, avulias ... mitäs vielä ... energiapakkaus :-).

Carita said...

Rohkea, kokeilunhaluinen, ennakkoluuloton, ystävällinen:)

Olet muuten aikas samanlainen livenä kun mitä olin ennen tapaamistamme kuvitellutkin.

verano said...

Idearikas suuren lanka- ja kuvavaraston omaava kissa- ja auringonkukkafani :) Ystävällinen, tiedonhaluinen, vilkas, puhelias,..

Neelalee said...

Mitä eriskummallisempiin paikkoihin reissaava, huomionsa mielenkiintoisiin juttuihin kohdistava, hilpeä ja aktiivinen puikkoilija.

KK said...

Epäilen, että olet salaperäinen Brysselin Atomikeskuksessa työskentelevä tiedenainen, joka on kaikessa hiljaisuudessa rakentanut toimivan ajanlisäyskoneen (luultavasti itsekehrätystä langasta), sillä miten ihmeessä muuten ehdit kutomaan, kirjomaan, virkkamaan, kehräämään (ja vielä hollanniksi!), käymään messuilla ja matkoilla, kirjoittamaan blogia, viihdyttämään vieraita, käymään töissä, korjaamaan kesämökin laitureita, rullaluistelemaan ja mitä kaikkea... mulle tulee hiki jo tuon kaiken ajattelelmisesta!

AnneM said...

energinen, innokas maailmanmatkaaja. Kokeilet kaikkia juttuja ennakkoluulottomasti :) Ulkonäöllisiin seikkoihin en puutu, kun olen tavannut oikeasti, enkä muista minkälaiseksi sinut kuvittelin ennen sitä.

Hanna said...

Salaperäinen kosmopoliitti, joka kertoo paljon kaikesta ympärillään, mutta hyvin vähän itsestään. Iloinen, energinen ja aikaansaava! Ennakkoluulottomana ja kokeilunhaluisena sinua myös pidän.

joko said...

kaikkea uutta rohkeasti kokeileva, matkusteleva, neulova kissaihminen :)

Tuulia said...

Mulla tuli ekana mieleen "reissunainen" :) Semmoinen kuka menee ja tekee ja touhuaa, mutta ei kerro ehkä itsestään kovin paljon. Ja liitti puolijoukkueteltta-termin neulesanastoon ;))))

mie kyllä kaipaisin enempi asiaa siitä vyyhdinpuusta. Mun pitäs itte tehdä semmoinen ja puutöissä olen aivan käsi, joku kuvaseportaasi auttais matkaa Home Depottiin. Hieno se oli :)

JaanaV said...

Aktiivinen ja innovativinen käsityön harrastaja, joka rohkenee kokeilla uusia juttuja, ja joka ennättä tehdä ja kokea monenlaista, ja joka vielä ajattelee meitä muitakin liittämällä blogiinsa mukaan ihastuttavia kuvareportaaseja. Kiitos niistä!

muoriska said...

Jaa-a, miksi minä miellän sinut vaaleaksi, n. 170cm pitkäksi, uteliaaksi, ja hieman ujohkoksi.

Ziina said...

minä oon aina kuvitellut sut lyhyehköksi, pyöreähköksi ja lyhythiuksiseksi ihmiseksi jolla on erikoisia, värikkäitä vaatteita ja asusteita ja vilkas mielenlaatu. Tiedän että olet avulias ja mielelläni tapaisin sinut irl.

valipala said...

Minunkin mieleeni on piirtynyt lankoja ja kenkiä rakastava reissunainen; jonka lankavaraston täytyy olla ainakin huoneen kokoinen(!?) :)

ShamanCat said...

Idearikas, luova, kokeilunhaluinen, empaattinen kulkurilintu, joka on kiinnostunut kaikesta ympäröivästä, maista ja kaupungeista eri kädentaitoihin ja kaikesta siltä väliltä. Täysin kotonaan niin liituraitajakkupuvussa ja stilettokoroissa kuin myös vapaa-ajan 'retkuissa' lenkkareineen. Vähän päälle 30 v., tyylikäs paashikampaus. Neulomisessa upean mielikuvituksellinen, muistelen vieläkin sitä olympianeulehuivia, wow! (Olikohan se just se puolijoukkueteltta...?) Lisäksi lähes työnarkomaani, joten on pakko olla onnistunut kehittämään 48-tuntiset vuorokaudet!

ShamanCat

Meeri said...

"kyläluuta" niinkun savossa ruukataan sanoa. Kosmopoliitti, joka pääsee (vai joutuu?) matkustelemaan. Tykkää tehdä matkakertomuksia ja esitellä erikoisia paikkoja selkein kuvin. Hauska ihminen, joka olisi mukava tavata joskus livenäkin!

Krista said...

Tää on ihan epistä, kaikki on jo sanottu! No, arvaahan sen kun on tullut jo 34 vastausta, joissa jokaisessa on ööö... monta adjektiivia. En kertakaikkiaan keksi muuta lisättävää.

PäiviT said...

Matkusteleva, shoppaileva, kokeilee kaikkea uutta, ainakin neulerintamalla.
Minua on ihmetyttänyt, mistä resurssit tähän kaikkeen? Mulla loppuis kunto, aika ja varat sangen pian :D
Livenäkin ois taas joskus hauska nähdä.

routa said...

taidettu sanoa jo kaikki, mutta mulle tuli mieleen luovahulluus ja huumori, ja pidät kissoista ja kissat pitävät susta. miau

Anskuliini said...

Hei! Kiva on lukea ja kattella kuvia. On se kiva kun joku saa aikaan noin paljo, ja vielä monikieisesti.(Tossa kattelin sun postauksen päivämäärää ja se on Oct 22. 2006, ja tänään on mun laskujen mukaan vasta 7. pvä.) että sielää euroopassa ollaan sitten noin paljon edellä aikaa ;).

Marja V said...

Olen ihmetellyt, että missä välissä ehdit käydä töissä ja nukkua, kun teet ja matkustat niin paljon. Usein olet blogissa maininnutkin, että unet ovat jääneet vähälle. Sinulla näyttäisi olevan sama ongelma kuin minulla, kaikenlaista kiinnostavaa tekemistä olisi aivan liian paljon ja ideoita tulee koko ajan lisää, mutta ei millään ehdi kaikkea, joten pitää sitten ainakin ostella lankaa ja muita materiaaleja, jos sitä aikaa joskus sattuisi löytymään lisää (minä toivon, että ehkä sitten eläkkeellä...). Olet kiireinen, idearikas, matkustat ja valokuvaat paljon ja osaat nauraa monille asioille (koska blogistasi löytyy humoristisia kuvia ja juttuja).

Karoliina said...

Minusta olet ennakkoluuloton kokeilija, joka ottaa/ostaa sen minkä tahtoo. Impulsiivisuutesi ylittää kärsivällisyytesi.

Jos minä asuisin niin kaiken keskellä kuin Brysselissä, niin reissaisin varmaan samalla tavalla kuin sinäkin.

KatiO said...

Olen saanut kuvan, että olet ahkera ja järjestelmällinen. Kotisi on aina siisti ja harmoninen. Sama kaava jatkuu pukeutumisessasi eli pukeudut mielelläsi tyylikkäisiin ja kauniisiin vaatteisiin.

katjaii said...

Jaa-a, mä ainakin olen saanu sellasen kuvan, että olisit kova touhuamaan -ja matkustamaan. Sitten sun on oltava melko järjestelmällinen, koska valmiita juttuja syntyy jopa blogipostauksiksi asti.
Ulkoisesta olemuksesta vaan sen verran, että oon aina ajatellut, että sulla on tummat puolipitkät hiukset.

Hanna said...

Seuraan niin monia blogeja, että ei mitään selvää kuvaa varmaan ole vielä syntynyt. Kuitenkin luulen että olet sellainen kansainvälinen ja urbaani-ihminen, joka kuitenkin arvostaa perinteisiä taitoja ja kaikenlaisia käsitöitä, ei pelkästään neuleita. Osaava, utelias, kokeileva ja luova, sellaisen mielikuvan olen blogistasi sinusta saanut. :)

ilu said...

olen seurannut sua tosi vähän aikaa vasta, mutta väittäisin sua toimeliaaksi ja aikaansaavaksi nnaiseksi.

Kati E said...

Mä sanosin, että sä olet Bondin ja Moneypennin sekoitus. Molemmista parhaat puolet. ;DD Neidiltä ulkonäkö ja tyylikkyys, herrasmieheltä sitten kekseliäisyys, selviytyminen ja uusien tilanteiden kaihtamattomuus.

thamara said...

en osa sanoa. koska vain pari kolmekerta vain käynyt täällä

DistantKnitter said...

Luulen, että päivätyösi on jotain sellaista kuin pankinjohtajalla tms. "korkeavirkaisella" naisella ja vapaa-aikasi on sitten aivan jotain muuta! Rentoutumista lankakasassa maaten, kissoja, tai jos ne eivät salli, niin lankoja silitellen! (Ja siihen lisätään tuo kaikki, mitä blogissasi kerrot.) En nyt muista nimeltä sitä Annea, jonka kuva oli joskus lehdessä (Paperiliiton pamppu?) mutta olen ajatellut häntä sinuna /sinua hänenä!

katinkontti said...

Heh, vaikea tehtävä kun kuulun niihin onnekkaisiin jotka ovat saaneet nauttia seurastasi ihan reaalimaailmassa. Mulle sä olet semmoinen neulojien amerikantäti joka on aina valmis auttamaan muita neulojia, etsimään nappeja ja ohjeita, esittelämään uutuuksia ym. Innostut helposti, löytyy myös sellaista "läpi-harmaan-kiven" meininkiä. Ja tykkät kummalisen makuisista drinksuista ;-)

Lape said...

Matkaileva digikameralla kuvaaja ;) Idearikas idean hakija.

Tämä blogi on meinaan todellinen ideapankki, ja kun itse ei pääse matkustelemaan on mukava tehdä täällä pienimuotoisia virtuaalimatkoja...

villasatu said...

Voi, niin vähän aikaa olen ehtinyt lukea sun blogia (piti oikein aloittaa alusta tämän tehtävän takia) mutta hauskaa on ollut.

Vaikutat huumorintajuiselta, sellaiselta jolla on kyky nähdä asioiden huvittava puoli, sujuvasanaiselta, liikkuvalta, kaikin puolin mukavalta tyypiltä.

AnnaK said...

Seikkailunhaluinen, reipas, sanavalmis, helposti innostuva, avulias, luova ja huumorintajuinen lankahamsteri, joka pitää kissoista ja auringonkukista.

heini said...

luova, kekseliäs, ennakkoluulotona ja aikaansaava.

Jorun said...

I have met you in reality, but I will try and focus on the impression from the blog

This blog pictures you as someone with lots of time and money to spend on textile crafts, someone who travels a lot and picks up wooly souvenirs all over Europe.

You have a strong feeling for colour and seem to know (or experiment too learn) every stitch technique known to (wo)man. Your great sense of humour shines through in every post!

So, to sum it up: strong, brave, adventurous process knitter with an addiction to yarn that might need to be curbed...

Pihla said...

En ole kovin kauaa sinun blogia seuraillut, mutta sen perusteella mitä olen, niin vaikutat kovin kokeilunhaluiselta ja uteliaalta sekä oikeastikin jotain aikaansaavalta ihmiseltä. :)

KirsiÄr said...

Sellainen aikaansaapa, tolokun naene. Blogisi alkutaipaleelta on jäänyt mieleen kuva Aachenin- tai Kölninmatkasi. Sellainen auton ikkunasta otettu maisemakuva. JOllaista en nyt sitten nopsaa selaillessani löytänytkään. Istutettu muisto?

Tikuttaja said...

Mielikuvani sinusta luetun perusteella:
laatutietoinen, aikuinen nainen, joka inspiroituu helposti uudesta.

Johanna K said...

Maailman nopein neuloja (vaikka se ei pääse kaikkiin kilpailuihin), jolla on ehkä isoimmat lankavarastot ever, eikä siksi voi enää muuttaa Brysselistä mihinkään.

Tyypillinen kissaihminen. Ihanan ex-tempore -tyyppi. Käyttää paljon huiveja.

Ja haluan vielä lisätä, että mulla on sama istutettu muisto ku Kirsillä noista autokuvista.

nanna said...

Hihii, mä tunnustan, että olen kyllä oikeasti nähnyt ne autokuvat! Ne on siis olemassa...

Ja mitähän tähän kirjoittaisi, kun kaikki on jo sanottu:) Sanottakoon vaan siis sitä, mitä voi päätellä blogista.

Järjen ja tunteen yhdistelmä, luova laukku-, kenkä- ja huivihullu, Vilman sisko:), maailmanmatkaaja, innokas valokuvaaja, erehtymätön ideapankki ja pohjattoman avulias. Joo, eikä ainakaan blondi. Pieni, tumma, lyhyttukkainen?

(Niin ne vaikutelmat pettää. Munkin yhdelle ex-asiakkaalle meinas mennä kahvit väärään kurkkuun kun se näki mut livenä. "Mitä, tollanenko sä ootkin? sä kuulostat puhelimessa ihan blondilta!")

meemu said...

Luova ja innovatiivinen käsityöihminen:) Maailmanmatkaaja ja oman tiensä kulkija!

AnneV said...

Mä oon tarkoituksella yrittänyt pysyä täältä pois, ettei työkaverit leimais mua lopullisesti kajahtaneeksi kun hihittelen täällä ääneen. Sanoinko 'hihittelen'? Hirnuminen on lähempänä totuutta.

Sen mä ainakin oon päättänyt, että parhaiten pieleen mennyt ainakin palkitaan. Siinä luokassa on jo aika monta kandidaattia.

Autokuvakaipuuta piti vaan lieventämäni: ne pitäis löytyä marraskuun 2004 kohdalta. Tässä se taas nähdään, vaikka ihminen kuinka yrittää neuloa ja esitellä lankoja ja neulekirjoja ja käsitöitä, niin mitä kävijöille jää mieleen? Autokuvat!

Jeps, teillä on vielä viikko aikaa lukea rivejä ja rivien välejä. Tuuppaan tänään tai huomenna (eli 11./12.10. näytille kuvakavalkadin, jota tosin en valitettavasti ehdi muokata, mutta kun huomiseksi on taas liput "jonnekin", ja seuraava vapaa-aika on vasta marraskuussa, niin se on vähän niinku pakko. Byeee!

KirsiÄr said...

No olihan se siellä. Autokuva. Huh. Mun menneisyys ei olekaan lavaste.

avij said...

Mä olen vähän jäävi kommentoimaan, sillä kuulun siihen eliittijoukkoon, joka on päässyt näkemään tämän bloginpitäjän livenä, jopa pariin otteeseen. Olen hirveän huono luonnehtimaan ketään, joten taidan vain tyytyä toteamaan, että netin kautta syntynyt mielikuva Annesta vastasi hyvin todellisuutta ;)

Sahrami said...

Työtäpelkäämätön, sopivasti kajahtanut, huumorintajuinen, elämää pelkäämätön, osaa pitää omat rajansa (paitsi ehkä työn suhteen, olipa kyse sitten laiturirempasta, työtyöstä tai neulomisesta). Taiteellinen, taitava, tulenkantaja. Monimuotoinen persoonallisuus - jopa suorastaan ehkä jakautunut?

En ole koskaan tavannut, mutta olen samaa järvimaisemaa ihastellut joskus.

Tiina said...

Yhdyn edellisiin puhujiin. ;-)

Hiiruska said...

En ole seurannut blogiasi kovin aktiivisesti, mutta sen perusteella, mitä olen lueskellut, olet huumorintajuinen, rempseä, puuhakas, tarmokas...

vattumato said...

Olet innostunut ja kokeilunhaluinen, tuottelias ja huumorintajuinen. Blogiasi on ilo lueskella ja olisit varmasti mukava myös livenä.

kuttu said...

Olen satunnainen kävijä, joten kokonaiskuvaa en ole oikein vielä saanut. Blogin nimestä päätellen olet kekseliäs ja nyt kun äkkiseltään vilkaisin noita vanhempia bloggauksia, niin monitaiturilta vaikutat. Tuo vyyhdinpuu on nerokas, monelta muulta olis jäänyt keksimättä.

Vilma said...

Kengät, kissat, kielitaito ja kokeilunhalu. :)

Helminalle said...

Nainen ajan hermolla :).

krumis said...

Moderni tämän päivän eurooppalainen, sanavalmis, kekseliäs, idearikas, ennakkoluuloton ja kokeileva.

Onnea kaksivuotiaalle! =D

Anonymous said...

Onnea kaksivuotiaalle! Uhmaikähän se lienee tulossa...=) Bloggaaja on hauska ja kokeilunhaluinen, kielitaitoinen kerijä joka matkustelee ja messuilee ja jakaa kokemuksiaan meille muille kuvin ja tekstein. -Tuula

Puputsi said...

Onnea merkkipäivän johdosta! Itselle on tullut sinusta mielikuva, jonka voi tiivistää kolmeen sanaan (jotka pitää ottaa positiivisella tavalla): innostunut, luova neulehörhö. Tästä blogista saa aina ihania ideoita ja visioita, niin että meinaa pää poksahtaa. ;)

Anne N said...

Kielitaitoinen neulova kansainvälinen eurokansalainen !

Anne Tampereelta said...

Ihanasti neuleisiin ja reissaamiseen hurahtanut kaima, jonka vuorokaudessa enempi tunteja kuin omassani.

Pasi Mansesta said...

Olet miesleski, 64-v, työskennellyt rakennustyömailla, nyt eläkkeellä...sinulla on hiukan alkavaa kaljua ja keskikeho on kasvatuksen alaisena...ja lisäksi sinulla on aivan TOLKUTTOMAN hyvä huumorintaju!

AnneV said...

Ja sitten stop! No more entries. Now it's down to Ms Fortune to see who wins.

Anonymous said...

[url=http://www.saclvfrs.com]sac louis vuitton[/url] Bonjour, Moi m ai leader une parure de illuminated 10 bits + + matelas, Il luiviton huh plusieurs couleurs lv sandals et broderies plastic bottles los angeles parure, Vraiement jolies et pas trop cher : Louis vuittfor gear 289 seulement en and don't forget louis vuittjean pocket l'ensemble des signifiant ils offrent sans frais livrais a partir 95 et peut payer en 3x frais. Aller jeter un louisvuitton.net oeil ils font aussi l'ensemble des berceau plastic bottles bébé magnifiques et pas cher. storage containers,afin de the mobilier nufactured los angeles chambre : los angeles chambre compthete illuminated et commode a in relation tonger il faut compter louis vuittsneakers cuando 500 et not together with veut l'armoire et coffre a jouer c'est peu cher mais b vous avez aus 3x, los angeles c'est bien. en tous les cas je recommande ce web-site, motorcar moi t ai ete tres happy


[url=http://www.saclvfrs.com]http://www.saclvfrs.com[/url] Chaque récit du Décaméron, Chaque suite plot joue d movement environnant les r^oles sur n't même personnage, Chacun sony ericsson confondant à l. a,chicago dispersal alive delaware sa propre intité, de kid corps propre. le jardinier du couvent jouit des religieuses componen cet autre qu joue, son double simpleton, Sourd et muet. en ze faisant lv bookbag pasputr n't autre, Ce qui lui permet l'ordre de pénétrer are generally sector interdite du couvent, Où inul homme admis qu vieux cuisiier, the jeune jardinier dépl. a,chicagoce design signifiant jouissance : neo and seulement posséder united nations corps louis vuiton interdit, Mais jouir delaware the posséfoolr impunément à travers cet joué. Il jouit ainsi signifiant cette indifférdurantece à are generally jouissance le l mais aussi componen sa doubathletic shoes mobilisation sony ericsson united nations désir l disjonctive loui vuitton tant qu porte sur objet différé, Inégal à lui-même, Conjonctive durante tant qu persiste dans le dispositif.


[url=http://www.lvfamed.com]sac louis vuitton pas cher[/url] le vendeur n'a as well qu'à rentrer youngster prix et indiquer état. Il aurait été fastidieux storage containers,afin de lui louis vuitton.org dom remplir à chaque fois une fiche-Produit. an elemen ce système, Nous lui simplifions considérablement la procédure. le vendeur se 'vrrle rrtre payé elemen chèque ou carte bancaire après réception l'artic l'acheteur. PriceMinister suggest componen ailleurs à l'internaute signifiant se créer not porte-Monnaie : les recettes nufactureds ventes successives sont créditées et lui permettt d'acheter nouveau puisant dans sa cagnotte. : Il y the perfect trois ns, Je vivais aux Etats-Unis. Là-bas, online worlds fait partie l'ordre de la strive s gens. found on gym trouve delaware promote.