Thursday, October 12, 2006

Kumpi on tärkeämpää: jonkinlaiset yöunet vai kuvien järjestäminen? - I'd rather be sleeping

Sorry beibet, mä en nyt millään ehdi järjestää näitä kuvia minkäänlaisiin kategorioihin, lataaminenkin kesti iät ja ajat. Kuvat on otettu kevättalvella Kölnin lankamessuilla, ja osa malleista on jo löytänytkin tiensä Suomessa ilmestyviin käsityölehtiin. Sinisen ja vihreän sävyt oli hyvin esillä, vaikka näistä kuvista sitä onkin vähän vaikea päätellä; mukana on niin oranssia kuin pinkkiäkin. En millään raaski tyhjentää kameran muistikortteja ihan kokonaan, niiltä saattaa vielä tulla muutama yllärikuva tähän perään. Ensi viikolla lataan tänne joka tapauksessa lisää kuvia, ellei sitten tapahdu mitään yllättävää. Mutta uusia kuvia ootellessa nämä nyt ladatut saavat luvan viihdyttää teitä.

Begging for mercy: I just don't have time to organise these pictures into different categories, just loading them took longer than I'd imagined. They were taken at the yarn fair in Cologne earlier this year, and some of these winter patterns have been published in German knitting magazines in the course of the autumn. I'll be back next week, hopefully with more photos. Sorry, I really need my beauty sleep now.

7 comments:

Jatta said...

voihan PURJO!!!

AnneV said...

No purjopa hyvinkin. Mikä muu?

Sahrami said...

Irene Usvasalo-mallit ovat taas palanneet. Mihinhän hukkasinkaan ne 80-luvun mallilehdet.... (tai jos en löydä, täytyy kysyä naapurista).

Ja mä luulin, että pontsot ovat jo pois muodista ja olen alkanut käyttää niitä. Voi ei, olenko mä nyt sitten vahingossa trendikäs?

tuija said...

Hyvät hyttyset. Eikä se nyt niin vaikeaa ole kutoa kahta samanmittaista etukappaletta...

Anonymous said...

Ihanalta näyttää tuo lehdenvihreä villapaita, jossa on edessä keskellä iso muhkea monisyinen palmikko... onkohan tuosta mallista ilmestynyt ohje jossain lehdessä? Jos oisin näppärämpi niin tekisin tollasen ilman ohjettakin.

AnneV said...

Sahrami, mä en yleensä harrasta sensurointia, mutta nyt tekis vähän mieli: mitäs jos I.U. lukee tätä blogia ja sille tulee paha mieli? Ei silti, ne paidathan oli vain aikansa lapsia.

Tuija, eikös ole toisaalta vapauttavaa, että anything goes? Mitä tahansa kappaleita voi kiinnittää päällensä ja toivoa, että ne pysyy menossa mukana.

Ja Anonymouksen toiveisiin on vastattu. Eikä maksa mittään:
http://tinyurl.com/yfpq9k

Minä tässä vasta heräilen uuteen aamuun, vaikka pitäis olla jo lujaa menossa töihin. Kotiuduin messuilta viime yönä ja miten jo onnistuinkin leväyttämään laukut auki niin että kämppä on täynnä ryönää. Ja mitään en muka ostanut.

Atti said...

You made almost the same photos like me, especially the jackets :-)
It really was fun at this fair and I'm looking forward to the next one.
Greetings, Astrid