Tuesday, May 09, 2006

Badding-huivi (tunnetaan myös nimellä 'rysä', 'muikkuverkko' ja 'sumppu')

Luona baaritiskin
iltaa siinä istuen

jonkun vain mä iskinei se ollut hääppönenjoku piti saada
fiilis oli sellainen.


Kun mä sinut kohtasin
oli ilta ihanin
mietin
nyt juttu tää onnistuu

Lanka: Noro Ganpi Abaka 150 g
paperikuitua, puukuitua ja nylonia
Saksalaisblogeista saamieni tietojen mukaan lanka pehmenee pesussa todella miellyttäväksi, on viileää ja hengittävää eli loistava lanka kesäneuleisiin. Tein tämmöisen 150 grammaa painavan mallitilkun; kotona odottelee vielä muutama sata grammaa samaa lankaa, jota en vain ole uskaltanut aloittaa. Sopivan mallineuleen löytäminen ei ollut kovinkaan helppoa. Watch this space, kerron lisää kunhan pääsen alkuun sen varsinaisen neuleen kanssa.

6 comments:

Raisa said...

Hieno kuvasarja sen oikean etsinnästä! ja se oikea taisi tosiaan löytyä! =)

verano said...

Mä harrastin tuossa viikonloppuna vähän samanlaista. Taisi olla neljäs kokeilu, joka pääsee varmaan loppuun asti. Tulipa myös huomattua, että Garnstudion Bomull-ull ei ole niitä miellyttävimpiä lankoja neuloa.

routa said...

ihanaa, ihanaa, ihanaa että muiltakin löytyy neulekirjoja, pitsisellaisia, en olekaan yksi ja ainoa kirjahullu.

Anonymous said...

HAHHAA! AKABA!!! Akabahan on tunnettu kalaisista vesistään, sukeltajan paratiisi! Että eipä ihan tuulesta tullut se mielikuva rysästä :)

tippi

neulekirppu said...

Kaunista lankaa ja hieno malli.
En osaa itse tuota pitsipuolta ollenkaan.

Sinulla on hienoja juttuja täällä.
Yritin jo aiemmin kommentoida, mutta koneeni jökkäsi.

AnneV said...

Raisa ja Verano: en tiä onko toi "se oikea", mutta ainakin nuo muut on selkeästi vääriä. Mikä ihme siinä onkin, että omassa nupissa on jonkinlainen mielikuva siitä miltä neulepinnan pitäis näyttää, mutta menee hirveesti aikaa ja energiaa kaikkiin turhiin kokeiluihin?

Routa: öh. Mitäs jos mä kävinkin paikallisessa kirjastossa kuvaamassa harrastehyllyn? eeei ole meillä otettu kuva, ei varmana ole.

Tippi: no niin, mun moka. Tullut näköjään näpsyttelyvirhe tuossa langan nimessä Abaka eikä Akaba. Aargh, maailmani hajoaa jälleen.

Ja vielä Neulekirppu: Kiitos kiitos, samat sanat! nyt sitten loppukiri orvokkien kanssa, mä seuraan täällä vähitellen perässä.