Wednesday, May 24, 2006

Some links I don't want to lose

No nyt ratkesi, mitä mä haluan tehdä kesälomalla:

hevoshuovutus
Tuula Nikulainen

Heti kun näin nämä, muistui mieleen eräs saksankielinen kirja, joka mun piti ostaa mutta se sitten jäi kuitenkin sinne kauppaan kun unohduin selaamaan jotain muuta. Siinä oli paljonkin kuvia paimentolaisjurttien huovutuksesta: siellä ne vaan kopsutteli hevosella pitkin Mongoliaa ja jurtta syntyi siinä sivutuotteena.

And here
we have
some
French
mohair
suppliers.

5 comments:

Stricker said...

No on sulla suunnitelmia :-). Ja kyllähän sulla nyt ihan kevyeen menis hevonenkin lemmikkinä, kun olet tuollainen jatkuvasti paikallaan pysyvä koti-ihminen :-).
Varmaan lomallakin olet koko ajan ihan vaan paikallasi ja lepäät etkä viuhdo mihinkään :-). Hyvinhän siinä voisi hoidella kesäheppaa samalla! Hihihii!

Stricker said...

Ja jurttahan ratkaisisi asunto-onkkelmat kerralla! Ja jos teet niin pienen jurtan itsellesi, etteivät sun lankavarastot mahdu sinne sisään, kun kengät vievät jo koko tilan, otan mielelläni sun lankavarastot mulle kestohoitoon :-).

AnneV said...

Mitä, eiks sulla oo tarpeeks pakattavaa?

Mmmmm. *Makustelee hevosideaa* Sehän vois olla näppärä ratkaisu niin vapaa-ajanongelmiin, liikunnan vähäisyyteen kuin myös shoppailusafarin logistiikkaan. Ei muuta kuin hepo alle ja täyttä laukkaa ostoskeskukseen. Sais koni samalla liikuntaa, kun käytäis heittämässä keikka Aacheniin. Pitää varmaan lähteä perjantaina suoraan töistä ja ratsastaa koko yö, että on lauantaiaamuna ajoissa repimässä kaupan ovea auki.

Muuten Stricker, sun viimeisin meili meni taas vaihteeks suoraan Yahoon spammipuolelle. Pahoittelut omasta ja yahoon puolesta. Millä hemmetillä mä muistan aina käydä siellä kuikuilemassa, onko jostain tullut ihan asiallistakin postia?

Stricker said...

no hätä mailin takia, kiitosta vieläkin vaan.
ja kyllä muuttomiehet pakkais sunkin langat :-). lähetään vaan aacheniin heppareissulle, mä otan pojan keinuhevosen! kyllä olis maailmalla muutakin ihmettelemistä kuin juuroviisujuttu :-)

Anonymous said...

lupaavasti