Monday, May 08, 2006

Käpyti-käpyti ympäriinsä vanhassa keskustassa. Mulla oli yks velvollisuushomma, joka piti hoitaa eikä ollut ihan helppo homma kun kaikki paikat meni iltakuudelta kiinni. Onneksi löysin vielä yhden tavarantoimittajan, joka sentään piti kioskinsa seitsemään asti auki. Ei ollut oikein vielä nälkä, joten kävelin tosiaan ympäriinsä ja sitten osuin vielä museoon, jossa oli vakionäyttelyn lisäksi esillä valokuvanäyttely aiheesta "näin kuva valehtelee". Mielenkiintoisia huijauksia, paranneltuja kuvia ja esimerkkejä siitäkin, miten jo pelkkä rajaus vaikuttaa kuvan luomiin mielikuviin.

Mä asuin muutama vuosi sitten Luxemburgissa, ja sinä aikana ainakin yksi iso lankakauppa Brysselissä lopetti toimintansa. Sitten taas sen jälkeen kun lähdin Luxista, näin on näköjään käynyt yhdelle sikäläiselle kaupalle. Coincidence?

Maija on hiljattain listannut Luxin lankakaupat. Lisään tuohon vielä noin 10 kilometriä kaupungin eteläpuolella olevan Hela-rautakaupan (kyllä vain, rautakaupan jossa on ihan kohtuullinen lankaosasto ja askartelijalle kaikenlaista töönää). Sitten joskus aiemmin oon maininnut täällä omassa blogissani Eschissä olevan lankakaupan, joka olis kyllä valikoimaltaan houkutteleva, mutta kun omistaja tupakoi kaupassaan, niin ei sieltä kyllä sen jälkeen tee mieli ostaa yhtään mitään.


No mutta mitä sinä sinne vankilaan olet mennyt?


Ilta oli lämmin kuin lehmän henkäys - kaikki ruokapaikat tietysti aivan täynnä.


Adolphen silta iltavalaistuksessa.


Hetkinen, mikäs tää taas olikaan? Säästökassan/-pankin rakennus?


Notre Dame

Hannele, tää on sulle:

No comments: