Friday, May 19, 2006

Jaaha, mitäköhän alkais?

Olipahan taas viikko. Olen löytänyt itsestäni ihan uusia puolia: olen harrastanut piilopyttyilyä töissä (josta joudun aivan varmasti myöhemmin tilille), omituista blogikommentointia vielä oudompaan blogiin (gonzoilu on aina paikallaan tai sitten maton veto jalkojen alta), niin ja oon mä kirjoittanut ärtyneempäänkin sävyyn kuin mitä yleensä harrastan. Mielenkiintoista. Mihinkä tässä vielä ehtiikään ennen eläkeikää? Mutta eikös pieni tuulettaminen ja asioiden katsominen aivan toisesta näkökulmasta ole ihan terveellistä?

Jospa pistäis muutenkin elämän risaseks? Vieläköhän tämän ehtis tilata ennen KIP-päivää?


Eipähän tartte käyttää tätä rintaneulaa:Näitä ehkä voiskin:


6 comments:

Marjut said...

Tuon ylimmän rintaneulan voi aina laittaa mulle, jos sulla ei ole sille käyttöä...

Tuulia said...

oi mistä saa noin ihania kun toi keskimmäinen?

Minna said...

Toi ylin rintaneula sopisi hyvin johonkin työkokoukseen. Ja tehoa voisi lisätä ottamalla kutimen mukaan (siis kun ei-neulojat eivät kuitenkaan ymmärrä, että kutominen ei estä kuuntelemista tai ajattelemista).

Terde said...

Mä haluun kans tollasia rintaneuloja.Ihquja! Mistä ihmeestä olet niitä löytänyt??-Terde

AnneV said...

Emmie muista mistä nää on hankittu - siivoilin vaan kameraa ja olin joskus napannut näistä kuvan. Ainakin yks on ostettu Saksasta jostain kaufhooffista. Mutta tuossa keskimmäisessä on mennyt vähän kuviot pieleen. Eihän silmukat tuolla lailla kulje.

Nit One Perl Two said...

I am so happy I found your site. It appears we have more in common than knitting! I'll let you know when I complete the "world renound" triple lindee patern. It will be soon!