Thursday, January 05, 2006

Koittakaa kestää - Wilma seikkailee jälleen

ÄI-TI,
TUU IK-KU-NAAN,
TÄÄL-LÄ HUU-TAA WIL-MA!


No mutta tyttö hyvä, mitä sinä siellä itket. Pääsethän sinä portaita pitkin saunan ikkunalle ja sieltä kautta sisälle.Tule tule vaan!Ja höpsis, ei se nyt noin rasittavaa voinut olla!
Jos nyt Annen mieliksi edes kokeilisit sitä huovutettua koria. Ei tartte olla kauaa, sen verran vaan että saadaan kuva otettua. (Oho, sehän nukahti.)


Käsityökuvia on tulossa. Nämä vaan oli tärkeämpiä näyttää ensin. Palasin Suomesta toissapäivänä, tulin suoraan töihin, ja nyt on sitten pari iltaa mennyt pyykätessä, kaupassa käydessä ja aikaerosta toipuessa. Neuleita - vaikkakin pieniä - on ympäri kämppää pingotettuna, huovutettuna, huovutusta odottamassa tai muuten vaan jonkinlaisessa välitilassa. Suomesta taas tarttui mukaan lankaa, kirjoja, karamellivärejä ja yllätyksellisiä joululahjoja. IIH! Ihanaa!

10 comments:

KatjaL said...

Täällä itsekseni hihittelen, oli niin hauska kuvasarja:)

Siniset Silmukat said...

Woi Wilmaa! on kyllä niin söpönen kopassaan...

Johanna K said...

"Mä haluun tommotteen kissan!!!" huutaa täällä toinen Vilma, 4 vee, "saadaanko me nyt toi kissa ku me kirjotetaan tohon?"

Meeri said...

Kiitoksia tämän päivän nauruista :D

AnneV said...

Juu, on se sen sortin pöppiäinen, että iloa piisaa. En ole tosiaan noin lauhkeaa kissaa koskaan tavannut - siis ihmistä kohtaan se on tosi kiltti, mutta ei tule toimeen muiden kissojen kanssa, siellä turvakodissakin oli eristettynä omaan huoneeseensa. Korvatkin on jossain tappelussa revitty, ehkä sen takia se ei halua olla muiden kissojen kanssa tekemisissä. Ei se mitenkään erityisen leikkisä ole, ehkä ikä jo alkaa painaa. Kaikenlaista hauskaa se kyllä keksii.

Ja voi-voi, nyt täytyy tuottaa toiselle Vilmalle pettymys, ei meidän äiti varmaan halua Wilmasta luopua, kun se on jo niin hyvin kotiutunut. Ja jos teillä olis kaksi Vilmaa, niin eihän koskaan tietäis, kumpaa tarkoitetaan jos teitä huudellaan vaikka syömään. (Johanna, toivottavasti pikku-Vilma ei osaa lukea, mutta kissojen katastrofiyhdistyksen sivuilla olis aikalailla samanlaisia kisuja tälläkin hetkellä, ja sitten olis yks mustavalkoinen, jonka nimi kans on Vilma. Katsokaapas yhdessä ne sivut, vai onko teillä jo kiintiö täynnä?)

http://www.kissojenkatastrofiyhdistys.net/kky/kissaporssi.html

Johanna K said...

Meillä on AINA tilaa vielä yhdelle kisulle :). Ei kun oikeasti koitetaan sinnitellä ilman kissakatraan lisäystä siihen asti kunnes Artusta aika jättää (täyttää kesällä 12 vee). Se on sen verran erakkomainen tyyppi, että ei viitsitä turhaa lisätä stressitasoa uudella asukkaalla - Eetun kanssa pärjäävät kyllä jotenkin ok.

Sari said...

Wilma on kyllä kaunis kissa. Tuo eka kuva erityisesti on ihana!

Niina said...

Hauskan näköinen karvakasa :-)

AnneV said...

Ai juku, joskus pitäis saada äiskä lukemaan näitä kommentteja - se kun on edelleen sitä mieltä, että Wilma ei muka olisi nätti. (sanonko mä sille, että ei kyllä ittessäänkään ole kehumista?)

Kisu on wiksu ja wilmaattinen!

Täytyis muuten kaivaa tuolta omasta arkistosta kuva ihan blogin alkuajoilta. Aachenissa käydessä joskus marraskuussa 2004 siellä pamppaloitsi ihan samanlainen kissa - Viltsun etiäinen?

MysteryKnitter said...

Voi kun suloinen! Wilma siis. Oikea kehruukone varmaan. Ja ihania ne ovat nuo neuleetkin.