Sunday, June 11, 2006

Here we go again... err, where, exactly? - Ja missäs sitä NYT sitten ollaan?

Last weekend's hints were Krasnapolsky and Kiev - yesterday we took the tram to...

Jos viime viikonlopun vihjesanat olivat Krasnapolsky ja Kiev, niin eilisen raitsikan määränpäänä olikin...

I suppose this doesn't make the guessing any easier, does it.

Eikä tämäkään vihje taida pahemmin selvittää asiaa.

Love and marriage go together like a horse and carriage... and knights.

Missä ritari, siellä hevonen.


And this is where they live.

Ja täytyyhän niiden ritarien jossain asuakin.


Ok, we went to Ghent to participate in KIP.

Riittää jo arvuuttelua, oltiin Gentissä ottamassa osaa KIP-päivään. Brysselissä ei vissiin ollut mitään häppeninkiä, tai ainakaan mua ei ollut kutsuttu. Gentissä kokoontuu englanninkielinen ryhmä, Binchessä olis ollut ranskankielinen porukka.
Too bad that I didn't ask permission to post the group's photos in my blog, but I guess this is safe: some fancy needles were on display.

Minä pönttöeinari en kysynyt ryhmäläisiltä lupaa laittaa ottamiani kuvia tänne näytille; näiden puikkojen kuvan ehkä sentään voin tuikata tänne, ei kai siitä kukaan pahastu.

This was the venue. And just for fun, we popped in here as well, while this will have to wait til the next visit.


Tapaamispaikka oli tämmöinen, ja matkalla sinne piipahdettiin nostalgiakauppaan kun taas suomalaisia kiinnostavat museon näyttelyt oli joko just päättyneet tai avautuvat vasta joulukuussa. No ensi kerralla sitten.

On the way to the meeting we passed these woollen caps.

Matkalla tapaamiseen kameraan tarttui taas kaikenlaisia kuvia, mm. nämä täysvillaiset päähineet.


And this is what I made in the meeting: a small purse for myself. I wasn't locate the one hank which I had in mind for this project, and the substitutes didn't work out quite as planned, but I'm happy nevertheless.

Tällaisen pienen ruttanan sain aikaiseksi kokoontumisessa. Mulla oli mielessä yks ihan tietty lanka, jota tähän piti käyttää, mutta eihän sitä siinä lähtöhötäkässä löytynyt. Korvaavat langat taas ei käyttäytyneet ihan niin kuin piti, mutta kyllä tämä nyt harjoittelukappaleesta käy. Teen sitten paremman kun löydän sen sarisilkkivyyhden. Oiskohan se vaikka jäänyt Suomeen?

Edit: Gotcha! I was getting desperate - why is it always so that you can't locate the one yarn you're looking for in your stash? I've spent most of this lovely hot Sunday digging into my yarn cave and just as I was ready to give up, there it was. (Just imagine how the place looks like after several hours of searching.)


Hähhää! Löysinpäs! Meinas jo epätoivo ja -usko iskeä - mikä ihme siinä onkin että just se lanka jota sillä hetkellä haluais kokeilla on alimmaisena varastoissa tai muuten vaan piilossa? Täällä on ollut kaunis ja lämmin sunnuntai, josta olen käyttänyt suurimman osan tuolla lankaluolassani; arvatkaa vaan minkälainen kaaos kämpässä on tällä hetkellä muutaman tunnin kaivamisen jälkeen.

3 comments:

Terhi said...

Hei matkailija! Tekstarisikin taisi tehdä normaalia pidemmän reissun, kun tuli perille puhelimeeni vasta tänään. Btw, "kiitos duffelinapeista" -vastalahjukseni on häpeällisen vaiheessa, mutta hyvin suunniteltu on ja niin edelleen. Missähän mahdat oleilla kesän? :-)

AnneV said...

Auts, nyt osuit ihan napakymppiin. Tässä just arvuuttelin itekseni, tuleeko yks työkaveri huomenna töihin vaiko eikö. On ollut sairaslomalla jonkin aikaa ja hinkuisi kuulemma jo töihin, muttei pystynyt vielä perjantaina istumaan kuin 10-15 minuutin pätkiä kerrallaan (selkä kuulemma pamahtanut). Elän siis sikäli jännityksessä että kun me ei voida olla samaan aikaan poissa töistä, mun lomallepääsy riippuu toisen toipumisesta - tässä on aika todellinen loman peruuntumisen tai siirtymisen uhka. Alun perin piti lomailla heinäkuu Suomessa.

Emily said...

Lucky you! I wanted to go to Ghent too, for KIP, but I had to work the whole day on Saturday, I waved my final patient home at 5, so well, couldn't make it. :( To bad 'cause I would have loved meeting some other knitters, including you. Hopefully there'll be another opportunity soon.

Greets!