Sunday, June 17, 2007

Enkelit ja demonit

Minuun on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen kaiman karnevaaleille luoma hurja viikinkiasu - tässä vielä lisää kuvia.

Vähän samaa teemaa seurailee tämä vehje. Laitanko ohjeen tulemaan?Omalla olkapäällä istuva piru on ollut yllättävän hiljaa viime aikoina, vaihteeksi enkeli sieltä kailottaa järjen ääntä korvaan. Olen siis yrittänyt pysytellä kaidalla tiellä ja vähentää shoppailua, tosin vähän vaihtelevin tuloksin. Viime aikoina on onneksi ollut semmoista menoa ja meininkiä, ettei tästä oo mihinkään kauppaan edes ehtinyt, ja sitten taas tavaramäärä on lisääntynyt ihan ittekseen kun on saanut kaikenlaisia kylkiäisiä ja näytteitä. En todellakaan osannut odottaa, että esmers KIP-tapaamiseen osallistumisesta vois olla jotain hyötyä, vaan kuinkas kävikään: Maschenkunstin Daniela lykkäsi pois lähtiessä mukaan muovikassin, jossa oli kaikkea kivaa, mm. Coatsin esitteitä, jossa oli ohje yllä näkyvään peruukkiin. Tässä kuvassa nyt on vähän sekaisin kaikenlaista; sukkalangat ja -puikot on sieltä yllärikassista, Cloverin laukunkahvat ostin ihan omalla rahalla - niitä oon metsästänyt monta vuotta sen jälkeen kun kerran jätin ne messuilta ostamatta ja sen jälkeen niitä ei ole näkynyt missään. No nyt sitten kun ne tuossa koreilee, en olekaan enää vakuuttunut niiden sopivuudesta. Oh well, sitten täytyy vaan kehitellä uusia ideoita.

Kuvaan on myös ujutettu pari Ponyn ruusupuista pyöröpuikkoa. Pois se minusta että olisin mitenkään puolueellinen mainostaja, sanonpahan nyt vaan että Danielan kauppa on yksi niistä harvoista, josta näitä saa. Henk.koht. mieltymyksissä nämä menee mulla jopa Addien edelle. Puikko-osa on suora ja pitkä (14 cm puikon kärjestä kaapelin alkuun) ja kaapeliosan paksuus jotenkin auttaa siirtämään silmukoita neulomiskohtaan. Kärki on terävähkö ja kapenee loivasti; saatavilla on myös välikokoja 0,25 mm:n välein. Kaiken kaikkiaan tosiaan mun lempipuikot, mutta niin kuin kaikki ihanat asiat elämässä, näitä on vähän vaikea löytää ja sitten saa olla varovainen, miten niitä kohtelee. Vielä ei ole yhdetkään katkenneet, mutta hassusti kyllä mä jotenkin säästän näitä ja käytän vain "parempiin" töihin. Miksiköhän? - Otan ainakin yhden parin mukaan kesälomalle niin halukkaat saa sitten kokeilla, oli palopuhe ihan perusteeton.
Ja kesälomasta puheen ollen, tässä vielä kuva kölniläisen urheiluliikkeen näyteikkunasta. Pahoittelen heijastuksia, mutta voin kertoa, että Suomeen olivat ilmeisesti suuntaamassa, ainakin laukussa oli vain Finnland-karttoja. Onkohan nyt tarpeeksi perusteelliset suojaukset päällä? Minkäslaista säätä sinne ollenkaan on luvattu?


3 comments:

Anne said...

Iih ja ooh, kaimahan täällä mainostaa wanhaa wiikinkiä! :-)

Seuraaviin karnevaaleihin on enää noin 8kk aikaa, tässähän saa kohta suunnitella seuraavaa pukua!

Haka said...

Kävin juuri viime viikolla Maschenkunstissa ja Daniela mainosti, että heidän KIPissään oli ollut 56 ihmistä! Ihania lankoja Danielalla kyllä on, pitää käydä tuolla kyllä aina Kölnissä käydessään. :)

d said...

looks like you had a great time in Cologne. I wonder if you could do me a favor ? I read on heli's blog a report of her trip to Leuven - I am really dying to know how she liked Belgium ? please ? on-line translation services made me scratch my head !

Dominique