Tuesday, June 05, 2007

London 2012 Olympics logo

What the **** is this supposed to be? All I can see is a chimp, staggering to find its feet and failing miserably.

5 comments:

Mari said...

Voi herttileidi noita puseroita! Olet ollut sangen tuottelias. Ja säästeliäs...
Kangaskauppa näyttää siltä että pelkästään sen vuoksi voisi ajella sinnepäin. *drooool*

TiinaV said...

Hetki piti katsoa kuvaa, ennen kuin ymmärsin mitä tarkoitit. Mut sehän siinä ilmiselvästi on! :D

AnneV said...

No nih! Pitääköhän mun muuttaa yllä kirjoittamani tekstiä, kun rupesin näkemään siinä myös mies- ja naishahmon harrastamassa...

Aika pahoja kommentteja on muutenkin näkynyt - kuvion on kuulemma suunnitellut joku vielä elossa oleva SS-upseeri, ja logo oli jäänyt kakkoseksi kun päätettiin vuoden 1936 Berliinin olympialaisten symbolista.

BBC:n sivuilla on torstaihin asti kilpailu, jossa voi äänestää katsojien tekemiä logoja, vaikka myöhäistähän se on, jos tästä on jo päätetty. Mutta miten ne voi päästää jotain tuollaista julkisuuteen?

HK said...

Logo vai maskotti?
Punaisena ähkivä kuulantyöntäjä?
Ainakin paloista saa koottua äärettömästi lähetysten alussa esitettäviä animaatioita.

AnneV said...

Maltan tuskin odottaa, minkälainen maskotti siellä on suunnitteilla. Joku jo kommentoi sitäkin, että ainakin tää töherrys on onnistunut yhdessä tavoitteessaan: koko kansakunta on yhdistynyt... nimittäin vastustamaan sitä. Heh.

Hyvin menee taas: logon julkaisusta on vasta vuorokausi, ja jo nyt sen esittelyvideo on otettu pois virallisilta nettisivuilta. Videopätkässä oli kirkkaita vilkkuvia värejä ja sellaisilla taajuuksilla "värisevää" liikettä, että se on aiheuttanut epileptikoille kohtauksia. Nyt vasta ne on tutkineet asian ja todenneet, että se ei läpäisisi turvaseulaa, joten video on toistaiseksi esityskiellossa.