Thursday, October 21, 2004


Punasävyissä pysyäksemme: olikohan tämä nyt oikeaa Online Flairia vai jotain jäljitelmää? No, tikapuulanka kuin tikapuulanka. Tästä olen neulonut ison hartiahuivin ja useampia pieniä asustehuiveja. Tulee tosi kiva rakenne isoilla puikoilla neulomalla. TOSI kiva siis kaikkien ovenkahvojen lähistöllä.

The lady in red. Wonder whether this was the "real" Online Flair of is it just mocking it? Anyway, ladder yarn it is. I've made a large shawl and several narrow thingies in different shades to wear around the neck. I just love the structure you get when knitting this with large needles. And I love it EVEN MORE every time I'm near a door handle.
 Posted by Hello

4 comments:

Ziina said...

Onko tuo hieno huivi tehty ihan vain sileää neulomalla? Lanka on todella hienoa. Ja ihana nähdä kuvia ulkomailta:)

AnneV said...

Hei, mun eka kommentti! Kiva nähdä, että joku kävijä jättää tänne jälkiäkin. Yritin mä vieraskirjaakin tänne viritellä; itku kurkussa luovuin ajatuksesta ainakin toistaiseksi. Se ei nyt vaan onnistunut. Mutta vielä mä teille näytän!

Asiaan: juu-u, puikot numero 12 ja ainaoikeaa neuletta. Noi väripaakut tulee hienosti esiin harvassa neuleessa. Palaamme asiaan lisäkuvien muodossa, kunhan tuolta mun romuh.. eiku vierashuoneesta tulee esiin lisää valmiita huiveja.

Ja mitä tulee sitten ulkomaisiin kuviin, niin mielellänihän minä niitä tänne läiskin - ihan vaan harjoituksen vuoksi. Viikonloppuna sai otettua ihan kohtalaisia ruskakuvia. Sunnuntaina meillä oli yli 20 astetta lämmintä, mitä Suomi-vieraani arvosti kovasti.

Anonymous said...

Hienon näköinen huivi. Näytti tosi kivalta. Ja kiitos varoituksesta... Suunnittelin vastaavaa huivia ensi kesänä pidettäviin häihin, pitänee sitten varoa niitä ovenkahvoja. :D

Kati

Anonymous said...

Kati, onnea valitsemallasi tiellä! Ei vaan, ei se niin dramaattista ole. Irrottelet vaan huomiotaherättämättömästi huivisi kun se tarttuu tanssin pyörteissä johonkuhun. - Vähän vakavammin: olen kirjoittanut saman jutun neulontalistan vinkkeihin, mutta eipä haittaa jos se lukee täälläkin: kerän vaihtumiskohdassa kantsii ommella langan loppu- ja alkupäät yhteen joko ompelukoneella tai käsin. Lanka on niin liukasta, että hyvinkin päätellyt päät tuppaa tulemaan pinnasta esiin, solmut puolestaan näyttää ikäviltä. Eli langanpäät päällekkäin noin 10 sentin matkalla, ompelet ne yhteen ja neulot ihan normaalisti. Jatkoskohdasta tulee hyvin huomaamaton.