Saturday, December 04, 2004

Finally organised my stash in the spare room. ;-) Posted by Hello

Vierashuone viimeinkin kondiksessa ja langat hyvin esillä ;-)

5 comments:

Anonymous said...

Siistiltä näyttää, mutta - ja nyt verenpainelääkkeet esille - et kai vain yritä huijata meitä ja esittele sen Madamen kauppaa? Olen samaa mieltä, että siltä Madamelta oli kyllä pakko ostaa vähän lankaa olipa tehty minkälaisia lupauksia tahansa.

Paula

AnneV said...

Höh. Vähän vaan narrasin. Mutta hyvä että saa vertaistukea - niin olikin pakko ostaa. Jos ei nyt olis ostanut, se olisi loppunut maailmasta välittömästi.

Anonymous said...

Heh, ja minä kun jo ehdin ajatella että tuollaisten lankamäärien keskellekö sinä ajattelit minut majoittaa käydessäni siellä suunnalla viime elokuussa :)

Näitä tarinoitasi oli ihan mukava lueskella, vaikka täytyy myöntää etten oikein ole asiantuntija tällä saralla. Kivan näköisiä luomuksia olet kuitenkin saanut aikaiseksi, varo vain ettet huku lankakeriesi sekaan ;)

terveisin vieraileva tähti avij

AnneV said...

No mutta tämäpä mukava yllätys! Kiva että kirjoitit kommenttejakin. Olen jossain muuallakin sanonut, että höhlää seurata kun kävijälaskuri pyörii hulluna ympäri, mutta ei silti oikein tiedä, kuka täällä käy. Mä melkein arvaan, mistä sä tänne löysit. Aattelin, etten rupea asiasta erikseen mainostamaan, mutta tieto löytyy jos viitsii edes vähän hakea. Tervetuloa toistekin!

Niin joo... vierashuone ja langat on kyllä semmoinen yhtälö, että siinä riittääkin pyörittelemistä vähäksi aikaa. Mutta aattelepas, kuinka pehmeä lankakerien päällä on mammia (kunhan muistaa poistaa ensin kaikki puikot, jotka on saattaneet unohtua sinne sekaan). Ja sitäkin mä olen ajatellut, että jos mulla olis kissa, niin se varmaan sekoaisi totaalisesti, tai sitten se ei olis vähäisessäkään määrin kiinnostunut langoista kun altistuisi pennusta asti oikealle siedätyshoidolle.

AnneV said...

Jäi vielä sanomatta, että tarinoista kuuluu kaunis kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille - aina on joku lyömässä lisää löylyä, kun juttu meinaa ehtyä.