Friday, March 17, 2006

Kamera tyhjäksi; taas mennään! - Just emptying my camera before a new trip

Hehheh. Yritän tässä epätoivoisesti kuroa umpeen viime aikojen viivästystä. Olympiatyö tuli esittelyyn vain pari viikkoa myöhässä, maaliskuun ekalta viikonlopulta on kamerassa vain joitain surkeita kuvaräpellyksiä ja niistä suunniteltu juttu on vallan jäänyt muun koohotuksen alle. Niin että eiköhän unohdeta se vallan, muuten tulee bloginpitämisestä vain hirvee ressi.

Viime viikonloppuna tein varsinaisen ex tempore -reissun Ranskaan. Periaatteessa kuulun myös Pariisin neuletapaamisporukkaan, joka alun perin suunnitteli tapaamista näille messuille, mutta sitten ei päästy yksimielisyyteen tarkasta ajankohdasta. Yksittäiset jäsenet taas kävivät siellä heti alkuvaiheessa, ja heidän kertomustensa perusteella ei ehkä olisi kannattanut edes lähteä koko häppeninkiin. Teema oli varsin ompelu- ja kirjontapainotteinen, vaikka neulonta-hype oli sekin ollut kovasti etukäteen esillä. Tätä en viitti kyllä kirjoittaa enklanniksi, mutta ikinä en ole noin huonosti järjestetyillä messuilla ollut. Mikään ei toiminut, henkilökuntaa ei ollut tarpeeksi ja nekin vähät, jotka erehtyivät pysymään näkysällä, antoivat koko ajan väärää ja ristiriitaista tietoa. Sarjastamme siis pee reissu, mutta tulipahan tehtyä. Kuvia silti kertyi jonkin verran, ja koska tänään taas lähdetään uudelle keikalle, on vähän niin kuin pakko ampua nämä näkyville, että saan muistikortin tyhjäksi.

(ja mitä ihmettä tämä blogilista sekoilee? Kuka muka päivittää mun blogia viideltä aamulla? En minä ainakaan, siihen voitte luottaa.)

---

I'm just trying to catch up with the happenings of the latest weeks. The Olympic thingie was presented about two weeks later than expected. The first weekend of March was busy, too - I just don't have enough picture material or time to edit the text in order to show you anything spectacular - so can we please just forget that weekend?

Instead I'm going to add a photo cavalcade of last weekend in Paris. I know, I know, the Parisian knitting group was trying to organise a visit there, but my plans were so vague that I couldn't give an exact time - or even a date - when I'd be there. I knew in beforehand that the contents were going to concentrate heavily on sewing and embroidery, but I did expect a bit more knitting stuff anyway. Oh well, been there, done that - and if I won't make it next year, I know it's not a catastrophy. Took some photos, though, and since we're leaving for a new trip tonight, I need to clear the memory card of the camera.

No comments: