Sunday, March 26, 2006

There was evidence everywhere that at least someone was knitting. But where did they buy their yarn?

These socks were the first hint - these were for sale on the market.



Ah-hah! It's not a Clapotis yet clearly a self-made shawl.


And someone had lost a mitten. Other people were taking photos of buildings and statues and other tourist-y things - I couldn't resist zooming in for this orphan mitten during our walking tour in the city. I hope the owner found it.

2 comments:

katinkontti said...

Ihania nuo pitkät sukat. Sorruitko ostamaan, vai keskityitkö lankajahtiin? Mikä oli muuten hintataso, esim. nuo sukat?

AnneV said...

Sukat sai kyllä mun puolesta jäädä kaikessa rauhassa roikuskelemaan Ljubljanan torille. Jos mulla olis semmoiset sääret, jotka noihin sukkiin sopii, vakuuttaisin ne varmaan miljoonasta dollarista.

Hintataso mun pitäis tarkistaa jostain ottamastani valokuvasta, en oo ihan varma. Muistaakseni saattoi mennä jopa parinkytä euron tienoille noiden isoimpien ja pisimpien kanssa. (Slovenia on muuten siirtymässä euroon ensi vuoden alusta; nyt meidän matkaseurue koki päättymätöntä hupia pankkiautomaatilla paikallista rahaa nostamassa. Näpyttelet sinne tunnuslukusi ja kerrot haluvasi nostaa rahaa ja sitten vielä valitset, miltä tilitä se otetaan. Seuraavaksi näytölle tulee komento SIT. Mihinkä sitä istut, kun kerran ollaan siinä automaattijonossa? -No joo, viini oli halpaa, millä oli ehkä osuutensa siinä että pankkikorttinostot oli olevinaan niin hauskoja.)