Wednesday, May 18, 2005

Again, there would be some funny details to show you but I don't know whether this Hello program can do it. Anyway, bought this sporty bra just to test whether it delivers. It says "shock absorber" in the front. What kind of shock, I just wonder? Vertical? Lateral? Frontal? Visual? Mental? - No näillä voi sitten juosta ja uida ja ratsastaa. En voinut olla ostamatta, kun tissiliiveissä luvataan iskunvaimennusta. Siinä meni sitten viimeinenkin tekosyy olla urheilematta.

3 comments:

KirsiÄr said...

Mulle liivikaupias vakuutteli, että ehdottomasti ei sporttiliivejä urheiluun. Tässä hämmennyksen tilassa olen siis jättänyt urheilun minimiin.

AnneV said...

Häh? Ai miksei? -Mutta kyllä nää saattaa mullakin jäädä aikas vähälle käytölle - minähän en siis juokse kuntoilumielessä. Junaan olen joutunut juoksemaan silloin tammikuussa ja meinasin yskiä keuhkoni pihalle. Jaa että miksi sitten ostin nämä? Siksi kun olen viehättynyt kaikista erikoisista härveleistä. Niihin on mukamas neulottu hopealankaakin pitämään ryhtiä yllä. Ja hiki luvataan suunnilleen imeä suoraan huokosista (vielä kun sais ittensä liikkumaan edes sen verran, että tulee se hiki).

Mutta pahinta mun mielestä on se, että näiden hinta/käyttökilometri tulee olemaan huomattavasti suurempi kuin auton. Eiks oo aika hyvä saavutus? Ja autossa on sentään vakuutukset ja kaikki.

Kati E said...

Mutta jospa laittasit noi päälle kun neulot? Sitten tulee hintaa per käyttökilometri paljon vähempi. Katos lasket kilsat langan mukaan. ;)