Tuesday, May 10, 2005

Kaikkea sitä maailmassa onkin

Minna! Onks sun plääh helpottanut? Jos joku muu tuntee neule-elämänsä nuupahtaneen, niin kantsiskos kokeilla tätä? Therapy?, katso kurssia nro 41889.

4 comments:

KirsiÄr said...

En tiedä, haluanko edes tietää, mutta otetaan riski: miten sä tuonne päädyit?

Minna said...

Mitään en ymmärtänyt, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa. Missä on Suomen Naisten yliopisto ja sen neulo-terapiat, häh?

Ja samaa ehdin tässä jo ihmetellä kuin Kirsikin... mutta ehkä sä olit vain kartoittamassa noita lankaterapiabisneksiä...

Kati E said...

Mä taas voisin laulaa kuten Antti Tuisku (sopii tähän niin hyvin...) "ei, en halua tietää, eiei...".

Hmph, kuitenkin kerrot, mutta mä koitan olla lukematta. NOT. ;)

AnneV said...

No nyt olen saamassa ihan aiheetonta kunniaa. En MINÄ sitä etsinyt enkä löytänyt, vaan jostain tulee joskus raportteja niistä hakusanoista, joilla ihmiset on päätyneet mun sivuille. -Mä en nyt tiedä, onks tää ihan poliittisesti korrektia kertoa, mitä kaikkea sieltä löytyy... jotenkin tää vaan osui niin kohdalleen kun Minna mainitsi olevansa neulomistauon tarpeessa.

Ja Kati: osuit täsmälleen naulan kantaan. Jotenkin mun tuttavapiirissä on yleistä just tuo, että kaverit ihmettelee mitä mä touhuan ja miten mä aina joudunkin kaiken maailman selkkauksiin - jotkut on käyttäneet ihan samaa "en halua tietää" -kommenttia. Sormet korviin ja laa-laa-laa. Ja sit mä kerron kuitenkin.

Ei mut niistä hakusanoista sais kyllä mielenkiintoisen postauksen. Se on ollut mulla mielessä, mutku näitä päivän peili -bloggausaiheitakin on yleensä enemmän kuin tarpeeksi. KirsiR ehti jo esitelläkin oman muistikirjansa. Olen minäkin ottanut omastani kuvia joskus viime marraskuussa ja aatellut, että sitku ei keksi mitään kirjoittamista, niin läväytänpä dementiavihkoni auki. Vielä ei ole tarvinnut...tai siis en ole muistanut...