Tuesday, May 03, 2005

It is Tuesday, so this must be London - Missä mennään, mikä maa?

Greetings from London! Spent the weekend there and had a fabulous time - it's just that it's late (or early) and I should be in bed by now. Hope to add the whole story later, although a friend is coming for a visit for a week and it might trigger a whole new storyline. Oh well, we'll see.

Just a couple of words of this trip: visited the Victoria and Albert museum to see the Queen Maud wardrobe exhibition (and this plan was successful). Then tried to visit a knitting shop, (which wasn't open), and the Kew Gardens (which had become the Queue Gardens). The London book stores never fail, though, and some other sights and moments in time were caught on camera. Hope you enjoy the picture show until I get some time to tell you about the whole trip.

Ja joo joo, tiedetään että suomeksikin olen luvannut kirjoittaa. Nyt on vaan sen verran väsy olo ettei jaksa eikä ehdi. Kalsarit pesukoneeseen, tiistai-iltana lentokentälle vierasta vastaan, keskiviikkona työpöytä tyhjäksi vaikka sitten lumilapiolla ja torstaista eteenpäin pukkaa uutta juttua. Iih, ja kameran muistikortit tars tyhjentää ja akut täyttää, laskuja maksella ja tyhjentää epämääräiset ainekset jääkaapista roskikseen. Juoksen paikasta toiseen saparo suorana ja silti on puolet tärkeistä hommista koko ajan tekemäti. Suokaa anteeksi kaikki te joille olen sähköpostia velkaa.

Some girls
some reviews

8 comments:

Carita said...

Tahtoo kanssa Lontooseen...

Niina said...

Sähän reissaat ympäri Eurooppaa joka viikonloppu?? On se niin epäreilua...eikä edes lankaa tuoda tuliaisiksi! *g*

Niina said...

Tulipa tässä mieleeni...tehdäänkö vaihtarit? (Jotain jostain) Mua kun noi Phildarin lehdet ja Rebecca kiinnostaisi...

Kati E said...

Voi vitsit, nyt oon kade. Sä oot ollut Lontoossa, mun lempicityni. :S

Mä suunnittelin sellasta, että ostasin tuolle miehelle synttärilahjaksi (kun se täyttää kohta pyöreitä!) pitkän viikonlopun Lontoossa kahdelle. Öhöm, en kai mä vaan ajatellut itseäni!??? No en TIETENKÄÄN... ;)

AnneV said...

Kadehtikaa vaan ihan vapaasti :-) Arvatkaas kuka kadehtii niitä kirjoituksia, joissa kuvataan Suomen kevättä, mökkiviikonloppuja, lintujen muuttoa ja sensellaista. Niinalle jo vastasinkin privaatisti vaihtokauppaneuvottelujen ohessa, että otetaan nyt kaikki irti täällä olosta ja matkustamisen helppoudesta - onpahan sitten mitä muistella, kun makaan vanhainkodissa käänneltävänä. Sikäli mikäli muistikaan enää sitten pelaa. Niin ja sitäpaitsi kun tilaa ajoissa, lippu luotijunalla Pariisiin maksaa vähemmän kuin Pendolinolla Tampereelta Helsinkiin. Det gäller att passa på.

Kati, varo vaan ettet saa sitten aikanaan vastalahjaksi vaikkapa kalastusreissua. Ei vaiskaan, täysin pyyteetön lahjahan tuo on, tietty.

Kati E said...

Anne, mistä sä voit tietää, että mä olen meistä se nuorempi??? Ajatustenlukija??

Tuota, onneksi mun mies ei kalasta. Sehän vois olla vaarallista, mä kun olen horoskoopissa Kalat. :)

Sanotaan näin, mä elättelen toiveita moottoripyörästä... *kröhöm*

Stricker said...

Mulle tulee ihan hiki sun matkaohjelmaa seuratessa! Mutta hienoa, silloin se todellakin pitää reissata kun siihen on mahdollisuus. Eiköhän mekin saada joskus se meidän tapaaminen järjestettyä johonkin lankaparatiisiin :-).

AnneV said...

Kati, en mä tiedäkään. Mutta eihän sillä ole väliä, kumpi on vanhempi tai nuorempi - tarkoitin vaan että sitten kun toinen vuorostaan ostaa sitä seuraavaa pyöreiden vuosien lahjaa, niin olis parasta muistaa mitä kivaa itte on saanu. --Mulla on ollut haaveena lentää Galapagossaarille häämatkalle. Vaanku se projekti ei näköjään oikein edisty, niin taidan muuttaa sen tavoitteen muotoon "mitähän ostaisin itselleni pyöreiden vuosien synttärilahjaksi?". Hmm. Ja kuinka paljon niitä pyöreitä pitäis olla?