Wednesday, May 18, 2005

Eviva España

There you go: some pictures from our trip to Madrid last weekend. I'm sorry for not organising them better but my first priority right now is to put them on display before formatting the camera's memory card. Some text and more photos (sic) of yarn shops will follow. At this point I just send greetings and thanks to Urraca.

4 comments:

urraca said...

You're welcome. It was great meeting you. I got to eat all the chocolates by myself (so much food already at the birthday picnic).

Your photos are great: you haven't left a corner of Madrid unturned!

Stricker said...

Laitoin sulle mun blogiin sun kyssärin alle niitä koiratemppuja, vaikka ei mulla nyt niin kamalasti mitään ideoita ollutkaan. Katso, olisko niistä apua ja jos ei kero, niin yritän katsoa, olisko jossain koirakirjassa vielä jotain kivaa.

Kiva reissu sulla on taas ollut ja nuo ABS-sporttiliivit näyttävät mukavilta. Muista sitten kertoa testiajotulokset :-). Ja iiiiiihania kenkiä, tahtoo kaikki! Nimim. nyt jo kaikki paikat kenkiä täynnä ja niitten laskemista en edes harkitse ... onneksi ei ole kenkämeemiä ilmassa :-)

KirsiÄr said...

Hmm... kenkämeemi; nam. Anne voisi vaikka käynnistää. Voisiko?

AnneV said...

Armoa, armoa! Mä laahaan jo nyt monta viikkoa jäljessä postauksissa - nyt teidän pitäis päättää, haluatteko kuulla enemmän Bayeux'n seinävaatteesta vai jostain haisevista kengistä. Ja kirjatkin on laskematta. Ja postimies kuskaa taas uusia edestakaisin - enhän mä ole siihen aikaan kotona, kun paketteja kannetaan. Meillä on posti auki iltaseitsemään, mutten ehdi nykyään enää sinnekään.

Riikka: kiitos! Menen tänään sinne suoraan töistä pitämään rautaista komentoa enkä ole taas kotona vasta kun tiistaina. Jotenkin musta tuntuu, että tärkein käsky tulee olemaan "älä syö hoitajaa". Katotaan ny ensin, miten meidän yhteistyö lähtee tästä sujumaan.