Thursday, June 01, 2006

Malta hetki - vuota tunti


Muissakin blogeissa on viime aikoina harrastettu arvausleikkejä. Minä kans, minä kans. Kuvia olis taas vaikka miten paljon, jos vaan joku ehtis käännellä ne oikeinpäin ja vähän rajata ja tallentaa rompulle...jajaja. Ikävää vaan että pitää töissäkin ehtiä pyörähtämään (heh, joo, se pyörähdys kestää noin 12 tuntia) ja edellisen reissun vaatteet pestä ennen kuin lähtee taas uudelleen. Mää tarttisin varmaan vaimon tai jonkun kodinhengettären tänne uurastamaan. Mutta emmie valita, asiat vois olla paljon huonomminkin. Missäs sitä on taas luuhattu?



Here's a teaser of things to come. I'd have dozens of photos to show you, if only *someone* found the time to rotate, modify and crop them. Anyone? I'm a bit busy at the moment, the working days stretch way beyond 8 hours, and the least thing one could hope to accomplish at home is to do the laundry before a new trip starts. I just have to save some photos here so that I don't forget where I was in May 2006. Err... can anyone tell where this photo was taken?

4 comments:

Anonymous said...

Lontoossa tai New Yorkissa?

Anonymous said...

Dublinissa?

juuli said...

New Yorkissa ei ainakaan - miten olisi Montrose Skotlannissa? Tai Leicester?

AnneV said...

Nope, nope, yksikään arvaus ei oo siellä päinkään. Kohta se selviää. Nakuttelin just matkakertomusta ja olen jo sen viimeisessä päivässä. Yks isompi kokonaisuus olis kyllä kiva vielä siihen ympätä, mutta antaa ny toistaiseksi olla. Sitten vielä noin 25 kuvaa höysteeksi ja taas mennään. Vaan nyt mie meen nukkumaan, kello on melkein yksi yöllä ja huomenna on taas tiedossa ihan reipastahtinen työpäivä. Meitä on paikalla kaksi henkeä ja vaikka tullaan toimeen tosi hyvin, niin väkisinkin vähän pinna kiristyy kun pitää tehdä useamman hengen hommat. Mutta mitäs näistä. Viikonloppuna saa taas hengenravintoa.