Monday, November 21, 2005

Perheuutisia

Tällä viikolla blogiin on tulossa muitakin yllätysuutisia, mutta aloitetaan nyt tästä perheenlisäyksestä (vähän väärä järjestys, juu, mutta tää on sitä nykyaikaa).

Taisto-poika saapui siis yllättäen tänne - kiitos vielä kerran biologisille äideille! Kyöstille otti vähän koville luopua omasta asemastaan ja toivottaa tulokas tervetulleeksi, mutta kai tästä vähitellen päästään normaalielämään. Aina kun silmä välttää, kynnet ja hampaat otetaan käyttöön, mutta kameralle kyllä poseerataan näin kavereina:


Ja Kyösti ei sitten yhtään nappaa tassulla! EI! Eikö sana kuulu vai eikö se tehoa? Kiusaaminen loppuu sitten tällä puheella! Matte lähtee nyt töihin, toinen teistä jää sohvan toiseen päähän ja toinen toiseen. Ettekä sitten riitele kaukosäätimestä vaan kattelette telkkaria ihan sovussa, jookos?

3 comments:

Marjut said...

Oii, onpa teillä herttaista. :) Eiköhän Kyösti osaa käyttäytyä, onhan hän saanut vaikutteita meidän pojilta. Ai niin, mutta niin on Taistokin... Terkkuja molemmille!

nanna said...

Onpas siellä kilttejä poikia! Joko ne molemmat osaa puhua belgiaa?

AnneV said...

Pojat keskeyttivät riehumisensa siksi aikaa, että sain terveiset kerrottua. Sitten alkoi taas se sama pyöriminen. Ja kielestä: pitäisköhän tasapuolisuuden nimessä komentaa toista ranskaksi ja toista flaamiksi? Tai se nyt on aivan sama, miten noita komentaa, ei ne tottele kuitenkaan. Mutta kämpän pistävät hyrskynmyrskyn ennätysajassa.