Thursday, March 31, 2005

1

5 comments:

Kati E said...

Ihanat vaaleanpunaiset! *kuolaa*

Anonymous said...

Noissa langoissa voisi vaikka UIDA!!!

t:Leena

AnneV said...

Eiks oo jännä juttu, kuinka joidenkin toisten blogeissa käydessään sieltä löytyy vaikka mitä mielenkiintoista ja himottavaa ja kadehtittavaa, ja sitten kun kattoo omia lankojaan niin ne ei näytä juuri miltään. Yhdestä tähän vilautustempaukseen osallistuvasta blogista löysin niin ihanaa lankaa, että tulee ihan syntisiä ajatuksia sitä katsellessa. Ai kauheeta.

Terde said...

Ei voi olla totta...mulla on tismalleen tota samaa lankaa ja se on ostettu ainakin yli kymmenen vuotta sitten Treen stoccalta!Siis silloin kun viä oli lankaosasto...
Hintalappukin siinä killuu mukana 33 mummoa ;-D

Mitä aiot tehdä tuosta?-Terde

AnneV said...

Haukansilmä-Terde on aivan oikeassa. Tampereen Stockalta tämäkin. Ostin tätä myös sinisävyisenä, ja siitä muistan elävästi tehneeni puseron syksyllä 1994. Tosin se näytti paremmalta lankana kuin valmiina neuleena; kainalokavennusten jälkeen pätkävärjäys rupesi muodostamaan pilkkuja, kun siihen asti ne olivat olleet raitoja.

Täytyy tunnustaa, että tällä vaaleanpunaisella ei oikein ole ammatillista kutsumusta, tai ei se ainakaan mulle ole sitä sanonut. Hyvin juoksevaa lankaa se muistaakseni oli, eli tästäkin erästä vois tietysti tehdä kevätvillatakkeja pikkutytöille - tai kokonaiselle pikkutyttöarmeijalle.

Mitäs itte meinaat tehdä?

Tästäkin sais kehiteltyä "viestikapula kiertää blogeja" -leikin. Joku esittelis ensin jonkun hyvin marinoituneen lankansa, ja se, jolla on samaa omassa varastossaan, huutais hep ja esittelis vuorostaan omat museoharvinaisuutensa.