Monday, March 07, 2005

Can you hear what I'm humming when I look at this project?

"Living in the danger zone"I need to liberate more needles... one way or another.

2 comments:

KirsiÄr said...

NLA - Needle Liberation Army. Ja mottona voisi olla "Needless to say"

Minä luulin jossain vaiheessa hillitseväni multiprojektiongelmaa sillä, että omistin vain muutamat puikot. Mutta jotenkin ne kaapelikasat vain sikiävät.

Mitäpä on työn alla?

AnneV said...

Amen, sister. Sikiävät tottavie. Juu, tuolla jossain aikaisemmissa kommenteissa mä mainitsin KNLM:n (knitting needle liberation movement), mutta sä olet näköjään radikaalimmalla linjalla. Army pitää päästää valloilleen.

Auts, Needless to say olis mahtava blogin nimi. Itse olen joskus harkinnut nimimuutosta "Go go crazy woman" tjsp. Suomeksi "Hui-hai, hullu akka". Knitting in devil may care style.

Jaa että mitä on puikoilla tuossa kuvassa vai niin kuin yleensä? Tuossa kuvassa on pusero, josta on tulossa liian fuzzybear-tyylinen. Hyvä huomata se nyt kun vartalokappaleet on valmiina ja molemmat hihat kainalossa. Olen aina ollut ajoituksen mestari.

Noin yleensä puikoilla on lähemmäs parikymmentä työtä, ja täydellisyydentavoittelija kun olen (tai todellisuudesta vieraantunut, ihan miten vaan), niin vaatimaton tavoite olis saada ne kaikki viimeisteltyä kerralla ennen kuin aloitan mitään uutta. Tarkoitus olis siis myös esitellä ne kaikki sitten kerralla. Tosin tää tarkoitus on roikkunut ilmassa jo viime vuoden puolelta eikä isompaa edistystä ole näkynyt, joten saatan joutua kohtapuoliin siirtyä suunnitelmaan B. Tai suunnitelmaan N.