Sunday, March 13, 2005

Is this fair? - Ja taas messuttiin

Been there, done that I could say. There was a Creativa fair in Brussels this weekend, and despite knowing there wouldn't be too much knitting stuff available, we decided to go there anyway. Well... what could I say. It was nice, but nothing spectacular. Quilts and cross stitches were well presented. I remember a couple of years ago when the paper napkin technique was the latest craze and every other booth was selling napkins. Now it seems to be beads everywhere. Also, brightly coloured buttons made of sea shells are very common - but the price! 4 euros per piece!

Now, looking at the photos in my camera it seems that I've taken several pictures of cat figures. Is my subconscience trying to tell me something? Will add some more photos later, now I should prepare myself for next week's fights.

Greetings from Creativa fair!


Hohhoh, taas yhdet messut Brysselissä viikonloppuna. Tulipahan käytyä, vaikka tiedettiin kyllä ettei neulonta ole siellä läheskään pääosassa. Ei siis kovin luovaa eikä innostavaa ollut, vaikka Creativa olikin nimenä. Tilkkuilua ja ristipistoja oli esillä reilummanpuoleisesti. Muistan muutama vuosi sitten, kun serviettitekniikka oli uutta ja ihmeellistä, niin joka toisella kojulla ei sitten muuta myytykään kuin paperisia lautasliinoja. Tämän hetken muotituote taas ovat helmet. Niin ja kirkkaiksi värjättyjä ilmeisesti simpukankuorista hiottuja helmiäisnappeja oli kans paljon. Mutta se niitten hinta, herramunjee! 4 euroa kipale!

Täällä kotona katselen kameraan tallentuneita kuvia, ja jotenkin niissä on melkein pelkkiä kissoja. Mitenkähän tässä näin kävi? Yrittääkö alitajunta kertoa jotakin? Lisään kuvia tuossa myöhemmin, mutta nyt täytyy palata valmistautumaan rankkaan työviikkoon.

2 comments:

Kati E said...

Anne, sä sanoit bee there, done that, mutta unohdit sen got the t-shirt -osuuden. ;)

AnneV said...

Mää sulle t-paidan kohta näytän! Siis sitku se löytyy tuolta kesävaatearkistosta. -Paidoista puheen ollen, mulla on muuten Kölnin maratonin t-paita. Sitä vaan ei ihan ensimmäisenä kukaan usko mun ruumiinrakennetta katsellessaan, että mamma on todellakin pistellyt 42 kilsaa ja rapiat - tosin mä otin osaa rullaluistelumaratoniin enkä juoksusellaiseen. Hih. Mitalikin on. Viime vuonna olin kyllä niin rapakunnossa, että pistin kädet kyynärpäitä myöten ristiin kun maratonpäivänä satoi. Tämänkin vuoden urakkaan olen jo ilmoittautunut. Koskahan rupeis reenaan, miettii tamperelainen.