Thursday, February 09, 2006

Anne. Avaudu.

Kaikenlaista töönää sitä kameraan kertyykin. Täytyy tässä vähän tyhjennellä sieltä kuvia, että voi sitten ensi viikolla räpsiä uusia. Tästä tulee nyt tavallistakin sekavampi kollaasi.

Neuleolympialaisten laji on vielä valitsematta, vaikka avajaisseremonioihin ei ole enää puolta vuorokauttakaan. Leikittelin tänään ajatuksella, että neuloisin Möbius-huivin Clapotiksen mallineuleella. Mutta mikä se sitten olisi? Möpötis? Clapius? Minä, Claubius?Tämä lammas puolestaan sopi niin hyvin edellisen kuvan sävyihin, että lämmäsen sen heti perään.


Sitten vinkkejä siltä varalta, että tänne blogiin osuu joku, joka etsii korviketta Novitan Palmalle. Testiryhmä suosittelee Schoeller&Stahlin Lolita-lankaa (kuvassa tuo valkoruskeasävyinen) tai aavistuksen verran paksumpaa Scachenmayr Hip Hop -lankaa.


Vähän ohuempi - eikä ihan niin pehmeä - vaihtoehto on Lana Grossan LeggeroNiin ja sitten vielä viikon auringonkukkakuva: tässä on meidän työmaaruokalan aula, jonne on viritetty tuhat edestakaisin heiluvaa auringonkukkaa. Kukat liikkuvat aurinkoenergian voimalla, ja kollega kertoi juuri tänään, miten liikkeen nopeus vaihtelee selvästi sen mukaan, onko aurinkoinen vai pilvinen päivä. Kukkaset myydään muutaman päivän kuluttua, ja mä tietysti haluaisin tuommoisen ikkunalleni heilumaan. Tulen väkisinkin hyvälle tuulelle, kun käpyttelen auringonkukkapellon ohitse syömään. Pitäisköhän vielä käydä roiskimassa ilmaan Elizabeth Ardenin Sunflower-tuoksua?Hei ja sitten vielä erityisterveiset ja kiitokset Kirsille, joka oli jättänyt tämmöisen kuuman linkin nyt kun idän kaunoneuleet ja muut söpöstelyt valtaa maailmaa. Valitan, mä en ollut aikaisemmin huomannut sitä sieltä mihin olit sen kirjoittanut - parempi myöhään kuin ei silloinkaan?

Japanese-English knitting dictionary

4 comments:

KirsiÄr said...

Sun kollegalla ei sitten ole kauheasti muuta hommaa kuin tarkkailla luksimäärän vaikutuksia auringonkukan huojumiseen?

Minulle ei möbius ole vieläkään avautunut, joten mielenkiinnolla odotan josko näkisin Making of -koosteen.

(kirjaintunnisteesi on tänään kamalan profeetallinen: iamowl)

Meri said...

Ai että noi auringonkukat ilahduttavat ! Tännekin tommoista kylmän ja lumen keskelle, pliis !

AnneV said...

Höpsis, mihinkä sitä silmänsä pistää ohimarssin aikana? Jos minäkin kävisin tuolla joka päivä syömässä, ehtisin varmaan tehdä vertailevaa tutkimusta kukkien viuhtomisesta. Tuossa on tosiaan tuhat kukkasta, joten kyllä niiden ohittamisen aikana ehtii hyvin katsella ja miettiä vaikka mitä.

Olisin enemmän huolestunut siitä, että näille on jouduttu laittamaan kameravalvonta ja ilmeisesti joku killittää jatkuvasti sitä kameraa silmä kovana. Kas kun eivät ole joutuneet palkkaamaan Securitas-miehiä partioimaan yötä päivää.

routa said...

ole hyvä vain nippon linkistä, ähkäisin sen silloin mihin ensin sain. musta kyllä tuo lolita ja hiphop vaikuttavat sulosilta pehmeiltä pupuilta (kerällä??) ja ehdottomasti heiluva auringonkukka ikkunalle, väkisinhän sitä katsellessa tulee hyvälle tuulelle. vaihdoin muuten nimmarin