Sunday, February 05, 2006

Spot the odd one out, part II - Mikä ei kuulu joukkoon, osa II


Too bad that the photos I took of Bengal cats weren't good enough to show, but here's a link where you'll see that breed in its full glory:
Bengal cat

6 comments:

Meri said...

Wau mitä misuja ! Taisi olla pari "karvatontakin" ?

Marjut said...

Frank, heti kotiin sieltä Annen kuistilta! Maxinhan sinne Pelkiaan piti matkustaa.

AnneV said...

Joo, oli karvallista ja karvatonta... mutta kyllä mun mielestä kissa sais näyttää kissalta eikä joulukinkulta.

Ja Marjut pistää sen kollinsa nyt kuriin! Teleporttaus menee jo vähän liian pitkälle. -Ei vaiskaan. Mutta kuinka monta elikkoa tuolla mun alakerrassa oikein oleskelee? Kauhea dilemma ittelläkin kun kissat on kyllä kivoja, mutta kohta on kevät ja mä vaihdan viiniköynnöksille mullat... siellä on sitten taas mukava käydä asioillaan kun on kuohkeaa multaa.

Johanna K said...

Toi kuudes kisu ylhäältä näyttää sellaiselta neulojan unelmalta, kyllä tosta varmaan muutamien lapasten verran saisi kerittyä?

AnneV said...

No hyvä etten mä ole ainoa kieroutunut. Kattelin nimittäin tuota harmaata kiharakarvaista vähän sillä silmällä, että siitä sais kehräysvärkkiä, kunhan se vähän tuosta vielä kasvaa.

Eilen oli taas uusi kissa terassilla. Sain hyvän kuvan kun se yritti kynsiä itseään lasin läpi sisälle. Siis ihan oikeesti mä en halua ylläpitää mitään kissavessaa tai auringonottopaikkaa tai tappelutannerta. Täytyykö mun ottaa oma kissa pitämään muut loitolla? Joku pahansisuinen katukolli sieltä kissojen turvakodista?

routa said...

johan noista oli osa karvansa menettänyt, liekö sitten kehrääjälle vai ei. musta kissalla pitää kyllä olla karvat. onko kukaan koskaan maininnut kissankarvalankaa, koirankarvasta oon kuullut kyllä. hyrisisköhän ne kissankarvalankakerät neuloessa?