Monday, February 27, 2006

Yesterday was like a scene from Snow White and the Seven Cats...err.. Dwarfs

Doc: Wonder how the knitting lady is doing upstairs. Let's go and check. Whose turn is it?

Grumpy: I don't want to, so I won't go. Instead, I'll just make horrible noises here in our own garden. And I'll pee everywhere, even on the walls.

Sleepy: ZZZZZZZ. But a visit involves climbing. Can't be bothered. ZZZZZZ.

Bashful: I'll go...but no pictures, please (and indeed, he managed to visit and then sneak away without any being taken)

--
So hello, you must be Dopey. It seems that you're all over the place.

And what happened to your nose, Sneezy?


Even though this photo doesn't show it, this is a happy fellow. Most of the time. I have an earlier photo of Happy stretching in the sunshine. Here he might as well play Grumpy.

(But how many cats does my neighbour have? I have seen seven, although not all of them are curious or athletic enough to climb upstairs and onto my terrace. They're going to be a real nuisance in the spring. And I do NOT feed them, despite what you might think.)
Joops. Naapurin kissapesue oli siis järjestänyt päivystyksen mun terassille, ilmeisesti tarkoitus oli käydä vahtaamassa olympianeuleen valmistumista. Nannalla on Osis ja Johanna K:lla Vilma (joka siis ei ole kissa), jotka myös kannustavat huippusuorituksiin. Tässä oli vähän samanlainen olo: eikö se nyt jo ole val-mis??? Kyllä sä olet sitten hidas!

7 comments:

Marjut said...

Tuota viimeistä Frank-kloonia näyttää ainakin harmittavan se, että sun terassilla on huono palvelu ja hitaita tarjoilijoita... "Eikö sitä sapuskaa vieläkään saa? Niin monta viikkoa ollaan täällä rampattu eikä edes yhden ainokaisella raksulla nakata."

AnneV said...

No enkaimääny naapurin kissoja ehtiny passaamaan, kun piti neuloa olumppiatyötä hiki hatussa. Jos tänä sunnuntaina on aikaa, täytyy yrittää viritellä tuonne jonkinlainen verkko, ettei ne ramppais siellä ihan alvariinsa. Tosin siinä voi käydä sitten niin, että osaavat tulla terassille mutta eivät osaa mennä pois. - Mitenkäs Fränkki muuten jakselee?

Lappis said...

Jos sillä naapurilla on ylimääräisiä, niin ton harmaan mä voisin ottaa meille. Kattelin sen kuvaa jo aikaisemmassa viestissäsi ihastellen. Olen aina haaveillut tuonvärisestä kissasta, mutta kun mies ei anna mun tuoda meille lisää kissoja. Viime viikolla meinasin kyllä yhden kirjavan...

AnneV said...

Ai hitsipilli, mä rupeankin loukuttamaan niitä ja tuon aina yhden kerrallaan mukanani Suomeen. Kauankohan naapurilla kestäis ennen kuin se rupeais niitä kaipaamaan? Jaa mutta mitens se lintuinfluenssa? Nythän jo vähän vaikuttaa siltä, että ihmiset rupeaa entistä enemmän hylkäämään kissoja - just taas kattelin täkäläisen eläinten turvakodin kotisivuja ja siellä oli vaikka kuinka paljon haukkuleitakin adoptoitavana.

Olis muuten mielenkiintoista tietää, onko naapuri leikkauttanut näistä ainoatakaan, vai rupeaako nää lisääntymään sillain eksponentiaalisesti. Maltan tuskin odottaa. Naapuri muutti tuohon asuntoon viime heinäkuussa ja sitten viime syksystä asti nää pöppiäiset on käyneet mun tykönä kylässä, eli ne alkais just sopivasti aikuistua.

Marjut said...

Fränkki on paranemaan päin nyt, kun uusi lääkäri viimein löysi virtsakivet ja saatiin apua siihen propleemaan. Eiköhän se siitä. Tosin jos kolli jatkaa vielä merkkailuja parannuttuaankin, niin Lappis, meiltä saa hakea pienen harmaan kissan! Grr.

katinkontti said...

Kitties!!! Ihailen kyllä itsehillintääsi, että pystyt pitämään nuo ihanuudet ikkunan ulkopuolella. Jos mun naapurilla olisi tuommoisia killisilmiä, ne oisi jo aikaa sitten vallanneet mun asunnon.

AnneV said...

Voi kuule, mulla oli täällä monta vuotta vakivieraana toisen naapurin Lola-kissa ja siinä ei paljon itsehillintä olis auttanut - se oli semmoinen täti että tuli sisälle vaikka väkisin. Nää nykyiset kisut on vähän tylsiä tai ehkä me ei vaan olla päästy samalle aaltopituudelle, mutta joka tapauksessa mä en kauheesti edes halua olla näiden kanssa tekemisissä.

Sen sijaan kun mä tuun illalla kotio ruokakaupan kautta, sillä reissulla tapaa vaikka kuinka monta vapaana juoksevaa kivaa kissaa. Niille pitää aina pysähtyä lässyttämään kaikenlaista.