Saturday, February 25, 2006

Huolto pelaa, kierrosaikoja tarkkaillaan, mutta kestääkö henkinen puoli?

Laskelmien mukaan työn valmistumiseen tarvitaan vielä noin 20 tuntia. Valmiusaste tällä hetkellä noin 65 prosenttia.I made some calculations concerning this project. I'll get back to the details later, but at this point only about 65 % of the Olympic project is done. According to initial calculations, I'll need about 20 hours to finish it. And it's Saturday afternoon. You do the maths.


Eilen töistä päästyäni hyökkäsin ruokakauppaan ja ostin kaikenlaista pientä naposteltavaa. Viini on mukana siltä varalta, että totean urakan ihan mahdottomaksi ja rupean tempomaan lohduketta.
Last night, after finishing things at work, I finally got to the grocery store. Bought all sorts of "easy" food so I won't waste any time cooking. (And in case you're wondering, I also bought a bottle of wine just in case: if the knitting project seems totally hopeless at some point, I'll open the bottle and hopefully it'll be easier to bear the failure.)


Mutta tämä on kyllä huippujuttu: blogia lukenut kaveri rimputti hetki sitten ovikelloa ja toi mulle mustikkakeittoa. Hyvä on hiihtäjän hiihdellä, eikö?


Earlier this week I posted about my feelings about this knitting project and compared it to long-distance skiing (due to lack of time, the posting was only in Finnish; sorry). I happened to mention that there was nothing to eat in the fridge, since every night after work, I come straight home and start knitting, there's no time to waste shopping. - Just a minute ago my doorbell rang: it was a friend who reads this blog and brought me just what I needed: blueberry soup is traditional refreshment during long-distance skiing events, like Vasaloppet, covering a distance of 90 kilometres.

---
Edit: nyt on kutakuinkin 24 tuntia jäljellä - työstä on 78 prosenttia valmiina. Tai miten sen nyt ottaa, onhan siinä sitten vielä kaikenlaista hiomista. Mutta saa kyllä luvan kelvata ilman pingottamista... jos nyt siis edes sinne asti pääsen.Muusta en tiedä, mutta yleisö on loistava! Kiitos kannustuksesta, se kyllä pistää yrittämään parhaansa. Mutta nyt tää menis muutamaksi tunniksi nukkumaan.

13 comments:

Anonymous said...

Oonkohan mä ihan hukassa, vai oliko täällä blogissa jokunen päivä sitten kuvia aivan valtavan ihanista napeista?..joita oli saatavilla Tampereelta?
Jos olen oikeassa paikassa, niin mistä kaupasta niitä ihanuusia oikeen voi hakea?

Minna said...

Hop, hop, loppukiri! Eiköhän se tuolla tankkauksella onnistu. :-)Muista kuitenkin pitää mustikkakeitto kaukana neuleesta, kun tankkaat - ihan varmuuden vuoksi (ellet halua kokeilla värjäystä samalla)!

nanna said...

Tsemppiä! Mulla on ihan sama ohjelma meneillään, tosin suurin osa eväistä syöty. Punaviiniä vielä riittää, mutta se onkin hanapakkaus:)

Excelöinti on kyllä ihan loistoidea, mä en vaan uskalla enää kokeilla kun voi tulla vain paha mieli.

Karoliina said...

Hop, hop, Anne!
Sisulla ja sydämellä maaliin asti. Pidän sulle peukkuja. Luotto kykyihisi on mahtava täällä Tampereella, joten älä petä kannattajaasi. Nostetaan sitten lasilliset, kun saat työn valmiiksi :).

Anonymous said...

Hyvä hyvä!!! Hopihopi!!! Rennoilla ranteilla ja naatiskelleen, kyllä se sieltä lähtee!!!!

Tippi tuijottaen ihan vihriänä sun mansikoitas

Carita said...

Tsemppiä toivotellaan täältä Treen naapurikunnastakin :)

Tarja said...

Kiri, kiri! Hyvät on kisaeväät! Mäkin himoitsen noita mansikoita...

AnneV said...

Kiitokset tulikin lausuttua jo tuolla edellä. Ootte te vaan niin vekkuleita! Sniff. Suuta vetää virneeseen; jos ei nyt näe hauskoja unia niin ei sitten koskaan.

Anonymous: juu, olet oikeassa paikassa. Ne oli vaan semmoinen vilautuskuva Terhille, joka oli etsimässä puunappeja. Mulla on muutakin Tampere-kamaa esittelemättä, joten sopinee että laitan ne kaikki sitten samaan postaukseen sitku tää häs(s)äkkä on ohitse.

Tuutilullaa kaikille tasapuolisesti!

P.S. Mansikat on peräisin härkätaistelumaasta eli tod.näk. niistä saa kunnon tujauksen säilöntäaineita ja ties mitä myrkkyjä. Liikuttavaa, miten Pelkiassakin ollaan sitä mieltä, että tämän maan mansikat on maailman parhaita, ei noi tuontimanssut yllä ollenkaan samalle tasolle. Voi kun joku roudais tänne vähän suomalaisia marjoja vertailun vuoksi.

KristiinaS said...

Huometa! Toivottavasti nukuit hyvin ja rentouduit päivän koitosta varten. Kyllä se siitä valmistuu ihan ajallaan kun et ala hosumaan, take it easy! Tsemppiä.

nanna said...

Hop hop hop paina paina paina!!! Hyvin menee. Väliaikatietoja odotellaan...

Susanna said...

Hop hop hopetitihop!!! Peukut ja varpaat pystyssä täällä ollaan!

AnneV said...

Kello on 15.20 Torinon aikaa. Kerroksia jäljellä 30, nipinnapin alle 300 silmukkaa puikolla. Koskahan iskee maitohapoille? (ja osuipas sopiva tarkistesana: goiongst. Just siltä musta tuntuu.)

Anonymous said...

Kyllä kantti kestää! Tsemppiä loppurutistukseen.
Paula Hoo