Thursday, November 18, 2004

L'Art - c'est moi! - Minä olen Taide!

Now you'll think I'm gone absolutely, totally and completely bonkers (if you haven't thought so right from the beginning). What is she trying to do now? Well, if you have to ask... this is Art. With capital letters. Yeah. Right. And how are these photos connected to knitting? Can't you see? It's a picture of a scarf I made earlier. Just some simultaneous abuse towards the digital camera and the computer and hey presto, these popped out. I just wish I had access to an industrial-scale colour printer. These could be sold for some serious money.

Kuulen jo teidän ajatuksenne siellä ruudun toisella puolella. No nyt se on lopullisesti seonnut. Mitä halavattua se oikein yrittää tehdä? Huokaus. Suuria Taiteilijoita ei koskaan ymmärretä, ja tämä on Taidetta. Isoilla alkukirjaimilla. Just juu. Ja mitenkäs tämä niinku liittyy neulomiseen? Se taas on ilmiselvää: tässähän on kuvattu aiemmin valmistunutta kaulahuivia. Ei tarvinnut muuta kuin rääkätä samanaikaisesti digikameraa ja tietokonetta, niin hoplaa vaan, tämmöiset kuvat putkahti ulos. Nyt ei tarttis olla kuin teollisuustasoinen väritulostin, niin pääsis kaupittelemaan suurennoksia maailmalle. Tietysti hirvittävään hintaan.

2 comments:

Anonymous said...

Ja pöh! Alimmalla rivillä sinisessä sumussa pyörii ihan selvästi Jorma Uotinen! Tai joku... ;D

Tiina

AnneV said...

Niin tai sit se on Luovuuden Henki, joka karistaa painovoiman jaloistaan ja nousee lentoon. Mää mihinkään töihin kohta palaa, mä jään kotio touhuilemaan kaikkea jännää.