Monday, November 22, 2004

Oh phhh-lease! No!

Dear Santa, please DON'T bring me this! I'll do anything not to have it, I'll be so naughty.

Voi kiesus! Tässä sitä yhdistyy kaikki kaameudet. Kiltti, kiltti joulupukki, ÄLÄ missään nimessä tuo mulle tätä lahjaksi! Mä lupaan olla tuhma!


And here is the other cutiepie I mentioned in the comments.


11 comments:

Anonymous said...

...you are safe in my heart and my heart will go ooo-oooo-oooon! Krhm. Köh köh. Mistä sä noita aina bongaatkin?

Marjut

AnneV said...

Hrmmph. Look who is talking. Taitaa sitä Marjutinkin hyllystä löytyä 80-luvun biisejä joka lähtöön. (Ei silti, tässä pata heittelee herjaa kattilalle. Mä olen kerran työstänyt soittolistan 80-luvun kappaleista yhden kaverin puutarhabileisiin. Sano se sävelin... Dancing with tears in my eyes. Mutta minkäs sille voi, että siihen maailmanaikaan neulekirjat oli paljon parempia kuin nykyään, samoin kuin musiikki. Puhumattakaan sitten peileistä.)

Bongasin vaan tuommoisen kammotuksen kirjakaupassa ja aattelin, että jos kuva löytyy netistä, niin siitä saa sit sen puolipakollisen bloginakukuvan (Ninni! Velvollisuus suoritettu.)

Ziina said...

Voin kuvitella vielä jotain hirveämpää, New Kids On The Blockin levy ja iso juliste seinälle vanhojen aikojen muistoksi. Nykyään jos pojat laulaisivat niin papat ihmettelisivät että vieläkö kuoropoikia saa kastroida jossakin:)

AnneV said...

No nyt päästiin asiaan :-)
Mutta maailmankaikkeuden huonoin musiikkivideo on Vanessa Paradis vitisemässä "Joe de taxi" -renkutusta.

Anonymous said...

Hehei, My Heart Will Go On oli Titanic-elokuvassa vuonna 1997! Kaikki yhdessä kovaa ja korkealta: "Near, far, whereeeeeeever you aaaaaaaaare..."

Mutta ei 80-luvussa ole mitään vikaa. Tukkahevi on hieno asia! :)

Jos nyt saisin valita karmeimman ilmiön 80-luvulta, niin päädyn hammerbyysoihin, kuten kaverini niitä nimitti eli haaremihousuihin, joissa haarasauma oli tukevasti polvien kohdalla. (Oli aika järkytys nähdä sellaisia viime talvena H&M:llä). U can't touch this!

Marjut

AnneV said...

Juu, muistetaan - sorry että ilmaisen itseäni epäselvästi mutku ajatus yleensä entää näppiksen edelle. (selitetään nyt tämäkin asia kuoliaaksi, eli mun oli tarkoitus muuten vaan viitata sun metkoihin 80-lukumuisteloihin.)

Tein muuten hyvän sijoituksen tässä männäviikolla. Ostin Neverending Storyn deeveedeellä; hinta oli yksi euro. Limahl (160 senttiä tulta ja tappuraa) siinä lauleskelee leffan tunnusbiisiä ihailtavalla antaumuksella. Siristää välillä silmiään ja mutristaa huuliaan. Mwuah! Pulloon kun sais ja tikulla härnäis...

Heh, haaremihousut are hard to beat. Näin äkkiseltään tulee lisäksi mieleen avokkaissa pidettävät nilkkasukat (mielellään neonväriset, tai ainakin kenkien piti olla räikyvät), kaiken maailman rätit eiku siis hienot huivit, joita kiedottiin päähän ja sitten vielä jättikokoiset silmälasit. Ou jee. Pitäisköhän tehdä taas Suomessa käydessä toiviomatka vintille?

Anonymous said...

Hei, nyt en ymmärrä: mitä vikaa Anna Geddesin kuvissa voi olla?:-) Nehän on ihania!! Vai oliko kyse siis Celine Dionista joka ilmeisesti monen mielestä on yökötys?;-)
Anne Geddesin kuvathan on todella suloisia, jos vauvakuume ei niistä pahene, niin ei sitten mistään!:-)
PiaT

Anonymous said...

Juu, minä kanssa tykkään Anne Geddesin kuvista. Tosin niillä voi olla vähän *paha* vaikutus...

Kati

MeMoiJa said...

First of all, I am going to admit that I like Celine. She can sing.
Then I must say that I did very nearly barf when I saw that calendar. I find whatshername's pictures of babies etc. too sugary to start with, but WHAT UP with having Celine pose?!!!! GACK! Or anybody, for that matter. Sheesh.
Valentina (valentina at somebox dot com)

AnneV said...

Hihhei! Kommentteja on tullut ennätysmäärä, kiitos kiitos. Täytyyköhän vallan ruveta kirjoittamaan muista aiheista kuin neulomisesta? (blogikin täyttää huomenna kuukauden ja viidentuhannen kävijän raja on rikkoutumassa. Millähän houkuttelis ihmisiä? Tulkaa tänne, täällä tapellaan?)

Makuasia mikä makuasia. Mulle sekä C. Dion että A. Geddes aiheuttaa samanlaisia reaktioita kuin tinafolion pureskelu tai liitutaulun raaputtaminen kynnellä. Kylmänväreet juoksee selkää pitkin, inhottaa; paras yrittää välttää kyseisiä kokemuksia jos vaan voi.

We-hey! Record amount of comments on this subject. Thanks for them - maybe I should leave knitting and write about other things. (And the blog will be one month old tomorrow, the counter approaching five thousand. How could I attract more visitors? Come here, we're fighting...)

Once again, it's a matter of taste. For me both C. Dion and A. Geddes cause the same kind of reactions as biting tin foil or scratching a blackboard with my nails. Flinching, shivers running down the spine. It's better to avoid all of those if you can.

Anonymous said...

Jos joku haluaa varmistua Vanessa Paradisin Joe Le Taxin huonoimmuudesta, tuon musiikkivideon voi katsoa vaikka täältä.

.. no joo, on niitä parempiakin nähty. Keräilin näitä joskus kauan aikaa sitten useamman sata kappaletta. Huonojakaan biisejä ei viitsinyt poistaa sillä verukkeella että niille voisi löytyä vielä käyttöä -- tämä lienee tuttu tilanne myös lankavalikoimista puhuttaessa, eikö?

terv. avij, edelleen sisäänkirjautumatta