Sunday, January 02, 2005

Back in business - paluu arkeen

Christmas holidays ended today - took an early flight to Belgium (woke up at 3.30 am) and will go back to work tomorrow morning. But before taking a nap, I just wanted to greet you all, say thank you for the comments you've written in this blog, and wish you all the best possible year 2005. It's been great to interact, develop the ideas further, and if the visitor counter can be used for measuring the interest, it's been a real success: more than 12000 visitors in less than two months. Obviously there are plenty of people who keep coming back - please don't hesitate to drop a line or two! I'll check all the new comments and get back to them later, but now I really need a nap.

Hohhoijaa, joululoma karkasi käsistä. Heräsin tänään puoli neljältä aamulla ja lähdin kömpimään kohti Belgiaa, huomenna sitten taas töihin. Taidan ottaa päiväunet; mutta sitä ennen lämpimät kiitokset kaikille kommentoijille ja toivotaan, että vuodesta 2005 tulee paras mahdollinen. On ollut kiva keskustella teidän kanssanne, osan olen tavannut ihan livenäkin. Mukava heitellä ideanpoikasia ilmaan ja seurata miten ne kehittyvät matkan varrella. Ja jos sivujen vierailijalaskurista voi mitään päätellä, ilmeisesti jotain mielenkiintoista olen onnistunut kehittämään luettavaksi. Kahden kuukauden aikana on sivut ladattu yli 12000 kertaa. Hii! Käykääpä uudelleenkin ja kirjoitelkaa lisää! Tsekkaan kommentit kunhan tästä tokenen, palataan niihin kohtapuoliin. Mutta nyt pienet tirsat tekee terää!


And who is a pretty boy then?


Ja kuka onkaan kaunis poika?

8 comments:

Anonymous said...

Juu luetaan ja usein ;) vähän kaipailisin lisää suomea, kun tuo englannin lukeminen takkuaa ja on minulle niin kovin hidasta :/ (onnistuu kuitenkin joten kuten) Kivahan se on matkustella näin virtuaalisesti ympäri maailmaa ja katsella mitä muut saavat aikaiseksi ja missä kulkevat (lanka...)ostoksilla ;) Lape.

Anonymous said...

Moi Anne ,
Laitoin sulle sähköpostia tänään,

terkuin Leena

ada said...

A happy new year with lots of knitting pleasure.

MeMoiJa said...

Hi Anne - good to have you back.

Kati E said...

Hyvää uutta vuotta Anne. Olkoon se parempi kuin edellinen!

Ja mitä noihin juttuihin tulee niin. Minun aamuuni kuuluu blogikierros kahvimukillisen kanssa. Sitten vasta työntekoon. ;) Sinulla on hauskoja juttuja, aina ei vaan tule kommentoitua. (Hyi mua!)

Anonymous said...

Nyt on pakko minunkin kommentoida... Onpa aivan jumalattoman kaunis kissa! :) Hyvää uutta vuotta.

Kristel

Terhi said...

Kiva, kun olet palannut! Hyvää uutta vuotta! :-)

Anonymous said...

Vielä kerran hyvää uutta vuotta sinulle Anne!
Ja kiitos vielä kirjasta. Mitä enemmän sitä tutkiskelee, sitä mielenkiintoisemmalta se vaikuttaa! Olen erittäin tyytyväinen hankintaani :)

t. Tiina