Saturday, January 29, 2005

Diversion - Harhautus

We had a deal with another Finnish knitting blogger, Ninni.
She promised to organise a virtual party when her hit counter hit ten thousand. And I've had this ongoing project of untangling my yarns which is slowly but surely coming to an end, so we sort of tried to synchronise these two events. I'd have no other celebrations going on, just promised to present my stash. Or at least some of it. Now, please go and say hello to Ninni who is both enviably creative and utterly productive and manages to find most inspiring yarns.
Meillähän oli Ninnin kanssa (melkein) sanaton sopimus. Ninni lupasi järjestää blogissaan juhlat, kun kävijälaskuriin poksahtaa kymppitonni, ja mulla on ollut lähitavoitteena saada noi halavatun sekaisin olevat langat setvittyä. Tarkoitus oli saada nää kaksi asiaa osumaan suunnilleen samaan ajankohtaan, minkä jälkeen mä (hullu) olin luvannut esitellä kuvia lankavarastostani. Tai ainakin osasta siitä. No niin, menkääpäs nyt tervehtimään Ninniä, joka - kuten olemme huomanneet - on sekä kahdehdittavan luova että hirvittävän tuottelias ja kaiken kukkuraksi löytää vielä hurjan inspiroivia lankoja. Siis tänne: Ninnin neuleet

13 comments:

Jenni said...

Nyt olen nähnyt kaiken! Jo kerran aikaisemmin mieheni on luvannut olla valittamatta langoistani kun oli nähnyt Ziinan ryöppyävät langat. Mutta nyt ei saanut enää sanaa suustaan. Sullahan nämä on kai yleensä jossain piilossa ja nyt vaan esillä inventaariota varten..?
T. höyhensarjalainen Jenni

Anonymous said...

Oi oi oi oi, kun tulee kotoisa olo... - Marjut

Anonymous said...

Onko tässä vaan osa langoistasi?
t. utelias Paula

AnneV said...

Jenni: Höpsis, et ole nähnyt kaikkea vielä. Mä vaan aloitin varovasti, ettei herkimmät pökerry. Olen kyllä valmistautunut toimimaan syntipukkina, eli hyvät neulesiskot, sen kun vaan lähetätte miehet tänne kauhistelemaan. Saatte osaksenne vielä ylistystä, että ethän sinä ole ollenkaan pahemmasta päästä, kultaseni.

Marjut: kieltämättä mielessä kävi, että olisin kopistanut kaikki kerät ulos pusseistaan ja ottanut itselaukaisijalla kuvia, kun kroolaan niiden seassa.

Paula: turha mun on sitä kieltääkään. Tästä asunnosta on kylläkin koluttu läpi suurin osa, mutta ihan kylmiltään voin listata useampia puuttuvia sortteja. En vaan viittinyt ruveta niitä erikseen piiloistaan etsimään, kun tuonkin kasan kanssa touhutessa viikonloppu karkaa käsistä. Suomessa on lankaa myös äidin luona ja sitten vielä ex-avon talossa. Voitteko kuvitella parempaa reviirinmerkkaustapaa? Tänne ei uudet tyttöystävät tule. Pisst. Pisst. Jätänpä tuohonkin oman lankakeräni näkyville. Pisst. Ja tuohon keskeneräisen kutimen. Pissst.

Kuvan vasemmassa alareunassa häälyvä valkoinen esine on se kevyt pyykkikori, jonka ostin Pariisista lankoja varten. (Ja dear Piivi, jos luet tämän: ei ole tarkoitus nauraa sun kustannuksellasi, mutta kerron kuitenkin.) Kaveri kysyi korin nähtyään, onko mulla enemmänkin irtolankoja kuin mitä koriin mahtuu. Hmmm. That's a toughie. Mitähän mä vastaisin?

Anonymous said...

Anne, nyt kun sä kerran mainitsit asiasta, niin langoissa kroolaaminen voisi olla aika hauskaa... Miksen mä tullut koskaan ajatelleksi sitä? - Marjut

Anonymous said...

Aah! Neulojan taivas! (Ja kyllä, aion esitellä kuvaa Jannelle) Voisin osallistua Lankahamsterit-kisaan, jos pääpalkintona olisi uimaretki tuollaisessa pal... eiku lankameressä!
t. Tiina

Ziina said...

Koskas tuodaan totuus julki, kenellä on eniten lankaa varastossa...

Kati E said...

Hahaaa, pyysin miestä katsomaan sun lankavarastoa. Se vaan totesi, että sääliksi käy... En sitten tiedä tarkottiko se itteään, mua vaiko sua? Kummia noi miehet, eivät ymmärrä hyvän päälle. Kuten langan. :D

AnneV said...

Kati: Oliskohan kommentti sama, jos esittelisin viunakokoelmani? Kyllä mä olen sen aina tiennyt, että olen keräilijätyyppi, mutta vuosien varrella tää kämppä on täyttynyt niin että joku kaunis päivä rysähdän vielä katon läpi alakertaan. Olis kai viisainta siirtyä postimerkkeilyyn.

AnneV said...

:o that will keep you busy for a while. lol :D

Knot (and Kati): I'm sorry; I was just adding some photos when you wrote your comment and when I re-organised them into one single message, your comment was unintentionally lost. I got it into my e-mail box, though, so I copied it here. Yep, I should be out of harm's way for a while. For the next 40 years or so.

Anonymous said...

Olen vaikutettu!
Jään odottamaan kuvaa koko koelmastasi.
Paula

Lape said...

Mun mies kysyi viattomasti että käynkö ostamassa lisää lankaa(kun sanoin käyväni ostoksilla?)... ehkä ei olekkaan nii kotoinen olo kun langat on piilossa eikä levällään niin kuin puoli vuotta aiemmin? Mutta kyllä hän siistinä insinöörinä pyörtyisi jos lankaa olisi noin paljon 8) minä en ;) valitettavasti miun lankadieetti venyy 15.3 asti.... *köh*

Ninni said...

*Naama punajuuren punaisena kehuista köhiskelee hämillään*

No, asiaan. Tiedätkö Anne, nuo sinun lankasi kaipaavat selvästikin omaa kotia. Minun lankani mahtuvat tavalliseen kerrostaloon, eli lankakomeroon. Ehkäpä sinun lankasi tarvitsevat ihan oman huoneen, oman kartanon?
Tosin nyt nuo minun lankapoloiseni joutuvat asumaan kamalassa pahvilaatikkoslummissa kun ukolla ja appiukolla ei ole ollut aikaa rakentaa niille komeroa eteiseen.