Thursday, August 18, 2005

All cats are grey at night

Oh well a touch of grey, kinda suits you anyway,
That’s all I had to say, but it’s all right
I will get by, I will get by, I will get by, I will survive
(The Grateful Dead: Touch of Grey)

Ja samassa hengessä Klamydia laulaa näin:

Kasvot ovat valkoiset ja silmät punaiset,
huulet ovat siniset ja hampaat keltaiset.
Silmien alla on mustaa ja housuissa ruskeaa,
vaan kokonaiskuva se harmaa on.

Here's the reason for today's posting. One more visitor from neighbour's cat litter entered my flat last night. This one hasn't been here before, and what a ball we had. He was constantly on the move, so it was almost impossible to have any photos of him. Even here he is licking his face while giving this ball of yarn some hard time. It's pure wool and must have tasted delicious.

Hyvä on, myönnetään. Ei tunnelma sentään noin synkkä ole. Mulle vaan tuli eilen illalla kylään uusi kissavieras, jonka viihdyttämisessä taas vierähti hetki jos toinenkin. Oli varsinainen ikiliikkuja, en meinannut ollenkaan saada sitä kuvattua. Tässäkin oli menoa ja meininkiä, kun jostain löytyi hahtuvalankakerä, joka ilmeisesti maistui tosi hyvältä... huuliakin piti nuolla ja takajaloilla potkia ja..


Ok, if grey is the colour, let's have some more on the show. Made this last night. I'm really not into wearing any sorts of jewelry, especially not beads and that sort of stuff. Just thought that these grey, white and black beads are subtle enough. (and while I'm writing this, I'm chuckling, thinking of the beads I bought yesterday. Can hardly wait to show you those.)

Jos kerran päivän väriksi on tulossa harmaa, niin esittelen samalla tämmöisen kaulakorun, jonka tein eilen illalla. En kylläkään ole mikään koruihminen, varsinkaan helmikorujen käyttäjä, mutta tässä nyt oli sopivan hillityt värisävyt. Mustaa, valkoista harmaata. (Sanoo hän ja hihittää ajatellesssaan, mitä eilen tuli ostettua kaupasta. Tosi hillittyä, juu.)

When it comes to cross-stitch projects, this sorts appeals to me. No teddybears, no Disney items, no angels thank you.

Myös ristipistoprojekteissa tämä tyyli vetoaa minuun kovasti. Ei kiitos nallekarhuja, Disney-kuvioita tai enkeleitä.

10 comments:

Johanna K said...

Miten mulla alkaa herätä epäilys, että sulla on Shebaa tai jotain avoinaisen oven luona tarjolla, kun noita kisuvieraita aina putkahtelee...

Vaan kyllä ottaisin tänne mieluusti kissoja kuin kissojen "kavereita". Terv. nimimerkki "elävän hiiren metsästys ei ole kivaa klo 01.30 yöllä". Toinen kissa toi sen sisään ja kävi tyytyväisenä lepäilemään urakan jälkeen. Se toinen puolestaan onneksi ymmärsi tehdä mitä kissan kuuluukin.

Hysteerinen äiti tosin pesi tyttärensä kengät keskellä yötä, koska hiiri käytti niitä piilopaikkana.

AnneV said...

En tunnusta mitään! Etkö sitten usko, että pelkkä hyvä seura ja runsaat leikkimahdollisuudet houkuttelee kissoja tänne sisälle? (en uskoisi kyllä minäkään)

Joo, alakertaan oli saatu kesäloman aikana uudet naapurit, joilla ilmeisesti on varsinainen kissalauma. Tai siis noi kaikki kolme on varmaan samasta pentueesta ja alkavat olla siinä iässä, että maailman houkutukset tuntuu vastustamattomilta. Jotenkin ne kaikki on näyttäneet kuvissa paljon aikuisemmilta kuin oikeasti ovatkaan. Niiden vierailuissa on vaan se huono puoli, että ei tässä paljon kotitöitä tule tehtyä, kun konttailen pitkin lattioita ja rakentelen kissanleluja.

Onneks ei ole hiiriä täällä toisessa kerroksessa. Se tästä vielä puuttuis. Äitimuori puolestaan raportoi Suomesta, että hänen uusiokissansa on ihastunut pihalla loikkiviin sammakoihin. Kisu ei kuulemma pahemmin leiki, mutta sammakot kiinnostaa sen verran, että niiden perässä pitää loikkia - ei kuitenkaan sen pahemmin niillä leiki eikä syö. Eilen äiskä soitti ja lopetti sitten puhelun lyhyeen, kun Viltsu katseli häntä tiukasti silmiin ja rupesi natustamaan lankakerää. Pienet vahingotkin annetaan anteeksi, jos vaan kissa alkais leikkiä.

Kati E said...

Toihan on joka nörtin toivetaulu. :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
AnneV said...

Kuten varmaan arvaatte, tässä välissä oli muutama roskakommentti. Enhän minä toki muiden kävijöiden kommentteihin koske.

Johanna said...

Tosi hieno ristipistomalli.. mistä löysit tuon ohjeen?? En ole löytänyt mitään tuollaista,,, olen löytänyt vain sellaisia kukka tai enkeli tauluja ja niistä en tykkää..

AnneV said...

Auts, pahan pistit, kukahan olis valmistaja? En siis ole ostanut tota ittelleni, otin vaan kuvan messuilla kun oli niin vekkuli aihe. Toinen vastaava oli telkkarin virityskuva. Mä katson kotona papereista, josko niistä mainittais, kuka tommottis myy.