Tuesday, August 16, 2005

Sidestepping - Syrjähyppyjä

Phew! The two cross stitch projects are finally done, so there's at least some hope of knitting in the near future. Just need to throw these two sunflower items into frames (easier said than done). Wonder where they sell passepartouts in Brussels...

Huhheijaa! Ristipistosyrjähypyt on vihdoin valmiita, ehkä tästä pääsee kohtapuoliin neulomisprojektien kimppuun. Nyt vaan sopivat raamit näille auringonkukkajutskille (hmm, helppohan se on sanoa). Mistäs löytäis sopivan semmoisen aukkopahvilevyn?

6 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Meri said...

Hei,
valokuvaus/kehystysliike leikkaa passet mittain mukaan.

Kati E said...

Suomessa valmiitakin passeja on, ei tää tosin sua auta mutta kerron kuitenkin... Siis esim. cittari myy, jotkut valokuvausliikkeet kans. :D

Johanna K said...

Bauhausissa on isot valikoimat ja tekevät niitä myös mittojen mukaan. Tuo tai vastaava liike saattaisi löytyä siltäkin puolelta maailmaa.

AnneV said...

Tuulia wrote:
"herkullisia auringonkukkajuttuja! Tosi kauniit taulut olet tehnyt :)

Paspiksia saa ainakin kehystysliikkeista (leikkaavat oikeaan kokoonkin viela), tosin miettisin kylla istuvampaa kehyskokoa/kokonaan kehystyttamista liikkeessa. Eriparisista kehyksista tahtoo tulla aina vahan torson nakoisia. Mutta kauniita noista varmasti tulee!"
---
Nappasin tuon orpona roikkuneen Tuulian kommentin tähän samaan ritirimpsuun.

Kiitos vinkeistä! Täytyy tässä kehitellä jotain. Noi kotoa löytyneet kehykset olis ollu niin helppo ratkaisu kun ei olis tarvinnut lähteä mihinkään kauppoihin resuamaan. Arkipäivisin en ehdi mihinkään ja viikonloput on puolestaan buukattu jo pitkälle lokakuuhun. (Ja mua ei sinänsä olis haitannut kehysten erilaisuus, kun olisin muutenkin varmaan vienyt jomman kumman taulun töihin. Kotona alkaa olla auringonkukkakamaa ihan riittävästi. Äääh ja kehystysliikkeestä en oikein tiiä. Mun ristipistot ei ole mitään huippuhuoliteltuja, joten vähän hävettäis viedä niitä mihinkään... mitä ne kehystäjätkin aattelis. Panen toivoni Ikeaan - jos nyt vaikka tässä elokuun aikana varais jonkun joulukuisen viikonlopun siellä käymiseen.)