Wednesday, August 31, 2005

Eikö tästä ollut jo puhetta? Ristipistojen tekemisen piti loppua, tarttis välillä vähän neuloakin. Eikö sana kuulu vai eikö se tehoa?I thought we agreed on this one... someone was supposed to stop buying cross stitch kits and concentrate on knitting for a while. Have you got amnesia or did you just go deaf all of a sudden?


Mää ihan vähän kokeilen näitä värejä. Ja yhden kengän alueen vaan. Lopetan ihan kohta, laitan kellonkin soimaan puolen tunnin päästä ja sitten ainakin varmasti lopetan.


I'll just try with some colours. And just a small section. I'll set an alarm clock to ring in 30 minutes, then I'll stop, if not sooner.

5 comments:

Tuulia said...

Juujuu, kello soimaan... Niinhan me kaikki ;) Nimim. Pistin kellon soimaan, unohdin kellon, pistelin 10 tuntia :)

Ihana kenkataulu!

Kati E said...

Toi ei ihan ole se taulu mitä mä tarkotin, mutta kelpaa tuo paremman puutteessa. :D

AnneV said...

Tuulia: sitä mä vaan ihmettelen, minne on kadonnut nuoruusajan tahdonvoima. Ja ketä sitä kuvittelee huijaavansa noilla lupauksilla. Vähän vaan... joopajoo. -Se kesällä ostettu IIISO auringonkukkajutska odottaa vielä inspistä ja mikä vielä tärkeämpää, siihen on pakko löytää jonkinlainen rullattava telinesysteemi, muuten se kyllä hiertyy ja nuhjaantuu piloille.

Kati: en minäkään tästä ensin kauheesti tykännyt, mutku sattu taas sopivasti hollille ja onhan siinä parissakin kengässä samaa kuviota kuin kesällä esitellyissä kengissä.

Mutta kaikista kamalinta on se, että tilasin TAAS uuden rp-työn. Punaruskea kissa ikkunalla, taustalla auringonkukkia. Kuvauksesta päätellen aivan kuin äiskän elämä tällä hetkellä: ak:t kukkii pihassa, kissa mammii ikkunalla.Tarkoitus olis pistellä se muorille joululahjaksi, sikäli mikäli rahat menee kuoressa perille (ostin kitin Hollannin puolelta eikä myyjällä ole Paypalia).

Kissa. Kisha. Wilma. Kohtahan mä sen ihme-elukan näen. Ostin sille jo uudet valjaat ja osoitelappukapselin kaiken varalta ja leluja ja kissanruohonsiemeniä. Ruokaa en rupea täältä asti roudaamaan, en ainakaan tällä reissulla.

mursuliina said...

mielettömän ihana kenkä-taulu!

Meeri said...

Uijui! Ei tuollaisia saa näyttää julkisesti!! Jos jostain syystä haluat luopua keskentekoisesta työstä, voin sen tehdä loppuun ;) Tai jos malli joskus on joutilas, voitaisiinko harkita jonkinlaista kaupantekoa... Ei sillä, etteikö olisi pistelyitä tuolla odottamassa, mutta hei, aina yksi kenkätaulu mahtuu mukaan!!!