Sunday, August 14, 2005

So, what did I buy? Some knitting needles. Always going for the extremes... You don't find 1.25mm needles too often, so I bought them when I saw them. Never know whether you get a second opportunity. And the jumbo circular needles were needed, should I want to make a full-length cardie of the Biggy Print yarn I bought in London last weekend.

Jos ei reissusta kerran kertynyt lankaa, niin mitä sitten? Tässä kohtaa hyräilen myös Suurlähettiläitä: "Pitääks sun aina..." Niin, pitääkö sitä aina liikkua äärimmäisyydestä toiseen? 1,25:n puikkoja ei kovin usein näy, joten ostin ne pois kuleksimasta. Ja nummero 20:n puikot mulla on jo ennestään, mutta ne on suorat sellaiset, nyt ostin pyöröpuikot jos pitää viäntää vaikka joku pitkän takin takakappale siitä Rowanin Biggy Printistä.

Except that there probably won't be a full-length garment made of this yarn. This is where a whole ball of 100 grams gets us: 30 x 28 cm. Rowan's Biggy Print, needles #20. The gauge is correct but I still don't like the look. I'd like to try with needle size 18.

Paitsi että tästä langasta ei varmaan kantsi edes suunnitella mitään täyspitkää. Yhdestä 100 gramman kerästä tuli vain tämän verran: 30 x 28 senttiä. Puikkosuositus ja tiheys on täysin oikeat, mä en vaan tykkää tuosta pinnasta. Voi kun olis 18 mm:n puikot!

1 comment:

KirsiÄr said...

Ehkä sulla jo ensi viikonlopun jälkeen on. Ne 18 mm:n puikot nimittäin.