Monday, August 08, 2005

Wow, this is one of those photos that keep you guessing what it's about. Well, sorry to disappoint you but it's the bag-to-be-felted I started last week and got stuck when thinking of ideas for handles. Made some progress, but decided to rip the upper part anyway. Besides, I have no idea how this yarn felts - didn't knit a swatch. Guess who loves surprises?

2 comments:

DistantKnitter said...

Täällähän on lankaa vaikka millä mitalla, koko iäksesi ja vaikka sivupersoonillekin, mitäs uutta siinä, mutta neuletyökin löytyy! Jihuu! Tosin kyllä sormet syyhyää pelkästään noiden upeiden lankojen katselusta! Kyllä kelpaa "kommuutella"!

AnneV said...

Joo, onhan noita neuletöitä(kin) tässä kämpässä. Toi pottunokkainen ukkeli - siis kyseinen laukku - tuli just huovutuskierrokseltaan. Kutistui kuin pyy maailmanlopun edellä vai miten se meni... no, joka tapauksessa koneesta melkein kuului slurp kun laukku puoliintui alkuperäisestä.Olkahihnoja en vielä väsännyt kun halusin ekanaks nähdä, mitä tapahtuu kiinnitysrei'ille.

Mutta mikähän siinä on, että nyt kun itsekin katselen blogia sillä silmällä, en mä pahemmin esittele valmiita töitä. Jotenkin niistä on hävinnyt mielenkiinto jo siihen mennessä, mutta uutta ja erilaista on aina kiva näyttää. Okei, lupaan (yrittää) parantaa tapani.