Saturday, August 20, 2005

And finally, here's the weekly sunflower item. These are garden candles (or maybe torches would be a better word). Just perfect for a lovely, warm August evening. Hmm. When do we see those?

2 comments:

Stricker said...

Voi vitsi, mä en ole vieläkään päässyt Junghanswollen liikkeeseen :-(. No, onneksi tuo Korian keikka oli sen verran tuloksekas, ettei varastot pääse loppumaan , hahaa :-).
Kivoja lankoja olit ostanut ja tutun näköisiä oli montakin. Ja sun tekemä koru on muuten tosi kiva, teitkös valmiista helmistä vai väsäsitkö helmetkin itse? Ja virkkausprojektin tulosta odotetaan malttamattona, kuullostaa kivalta.

AnneV said...

Koruhelmet on ihan kaupasta, emmie tuommosia osaa tehä. Meidän lähellä on näköjään joku helmikauppa, johon en normaalioloissa koskaan kerkiä töiden jälkeen, mutta silloin ennen kesälomia silloin kirpputoripäivänä osuin sinne ihan vahingossa. Lasihelmiä, ja näin jälkikäteen aatellen hemmetin kalliita, mutta tulipahan kannatettua paikallisia yrittäjiä.

Virkkausprojekti on tällä hetkellä kissojen leluna. Jokin siinä haisee naapurin kissojen nenuun ilmeisen hyvältä ja aina kun ne pennut käy täällä kylässä, yllätän jonkun niistä kanniskelemasta virkattua kukkaa johonkin. Muutenkin se on työmatkatyö eli etenee vähän hitaasti ja epävarmasti - jos saan istumapaikan metrossa, niin sitten pystyn virkkaamaan terälehden tai kaksi ennen kuin pitää loikata ulos omalla asemalla.